--> Розповіли, що буде із субсидіями | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Розповіли, що буде із субсидіями

1
0
Розповіли, що буде із субсидіями
Субсидії на новий опалювальний сезон громадянам, які їх отримували, будуть змінені автоматично, без повторного звернення.

Про це в понеділок, 24 липня, повідомляє Кореспондент.НЕТ із посиланням на прес-службу Кабінету міністрів та директора департаменту соціальної допомоги Мінсоцполітики Віталія Музиченка.

"Ті громадяни, які отримували субсидію на оплату житлово-комунальних послуг у минулому опалювальному сезоні, автоматично отримують перепризначення державної підтримки. Відповідно їм не потрібно буде знову йти в органи соцзахисту для її оформлення", - цитує чиновника прес-служба.

Виняток складають громадяни, які орендують житло. Їм чиновники радять після закінчення терміну отримання минулорічної субсидії необхідно знову звернутися до органів соціального захисту населення.

Окрім того, Музиченко розповів про дії для громадян зі значною сумою простроченої (понад два місяці) заборгованості за спожиті комунальні послуги, які хочуть отримувати субсидії. Такі особи повинні звернутися до компаній, які надають ці послуги, з проханням про реструктуризацію боргу на взаємовигідних умовах.

Нагадаємо, раніше Кабінет міністрів України прийняв рішення створити до кінця 2017 року єдиний реєстр одержувачів субсидій на оплату житлово-комунальних послуг. Згідно з рішенням, такий реєстр запрацює з початку 2018 року.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Вже зробили перерахунок-супер
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні