--> Меру Черкас поштою послали гранату | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Меру Черкас поштою послали гранату

0
0
Меру Черкас поштою послали гранату
Поліція розслідує факт погроз міському голові Черкас, який знайшов у своїй поштовій скриньці корпус гранати та записку з погрозами.

Про це УНН повідомили у прес-службі поліції Черкаської області.

Сьогодні вранці до поліції надійшло повідомлення від міського голови міста Черкаси про те, що він в своїй поштовій скриньці виявив предмет, схожий на гранату. На місце події негайно виїхали слідчо-оперативна група, експерти, кінолог з собакою та вибухотехніки. Оглядом місця події встановлено, що вказаний предмет являється ржавим корпусом від гранати Ф-1 в якому знаходилася записка з погрозами.

За цим фактом відкрито кримінальне провадження за статтею 350 (Погроза або насильство щодо службової особи чи громадянина, який виконує громадський обов'язок) Кримінального кодексу України.

Проводяться заходи по встановленню особи зловмисника.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні