--> На Рівненщині крадений «Мерседес» продали тричі | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

На Рівненщині крадений «Мерседес» продали тричі

0
3
На Рівненщині крадений «Мерседес» продали тричі
Правоохоронці Варашського відділу поліції встановили зловмисника, який у ніч на 26 червня викрав з гаража автомобіль та скутер. Після вчинення злочину викрадений автомобіль був тричі перепроданий.

Про це власкору IA ZIK повідомили у відділі комунікації поліції Рівненщини.

Зловмисник, підібравши ключ до замка вхідних дверей, проник у приміщення гаража місцевого кооперативу та викрав звідти автомобіль «Mercedes-Benz Е 220» та скутер «Yamaha», які належать 47-річному мешканцю Вараша.

За фактом незаконного заволодіння транспортними засобами слідчі розпочали досудове розслідування у кримінальному провадженні за частиною 2 статті 289 Кримінального кодексу України.

Під час проведення розшукових дій правоохоронці встановили, що до злочину причетний 24-річний безробітний місцевий житель. Після вчинення злочину викрадений автомобіль був тричі перепроданий. Поліцейські відшукали машину в місті Костопіль та встигли вилучити до того, як вона мала бути розібраною на запчастини останнім із покупців.

Наразі триває досудове розслідування. Автомобіль повернули власнику, тривають заходи з пошуку та повернення викраденого скутера. Зловмиснику повідомлено про підозру у вчиненому кримінальному правопорушенні.

Правоохоронці перевіряють також його на причетність до скоєння інших аналогічних злочинів.

За свої протиправні діяння варашівець може опинитися за ґратами мінімум на п’ять років.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
3

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні