--> Нічна пожежа у «Patio di Fiori»: реакція соцмереж | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Нічна пожежа у «Patio di Fiori»: реакція соцмереж

9
6
Нічна пожежа у «Patio di Fiori»: реакція соцмереж
Новина про нічну пожежу в одному із ресторанів Луцька сколихнула не лише інтернет-видання міста, але й спровокувала жваве обговорення у соціальних мережах.

Про це повідомляє Волинський інформаційний портал.

Нагадаємо, у ніч на понеділок, 24 липня, загорілося приміщення готельно-ресторанного комплексу «Patio di Fiori», що у Луцьку на вулиці Кравчука.

Комплекс належить відомому громадському активісту, бізнесмену та медіавласнику Володимирові Пащенку.

Ось, що думають лучани з приводу раптової нічної пожежі у «Patio di Fiori».

***

‎Ivan Shtokalo‎:

Якщо без жартів застосувати холодну логіку до гарячої пожежі, то саме укропівським структурам цей підпал найменш вигідний.
1. Тому, що це перша версія, яка спадає на думку;
2. Тому, що в "іграх з вогнем" надто часто стають жертвами саме опоненти Укропу;
3. Тому, що такі дії тільки мобілізують бізнесово-політичне середовище у протидії Укропу;
4. Тому, що Пащенко не "заходив за прапорці" у висвітленні довколаполітичних конфліктів;
5. Тому, що за всієї поваги до Володимира Митрофановича, він не є ключовою фігурою у протистоянні місцевих ФПГ;

Перелік можна продовжити. Тому я не є прихильником хештегу #підпалиця Юрій Сковорода поширив допис від ВолиньPost: "Показова акція" недругів має стати показовою справою правоохоронців! #підпал #підпалиця #patiodifiori

***

Андрій Лучик:

Вночі нестепно почало смердіти пластмасою. Я перенюхав всю проводку дома та електроприбори. Зрештою, зрозумів, що це з вулиці. Позакривав вікна і ліг спати. Виявляється, смерділо не стільки підпалена "Патіо", скільки "Олімпія"...

***

Tatyana Larina:

Гірко... Дуже гірко було дізнатись про пожежу у Луцькому готелі Patio Di Fiori.... Лише рік тому, на День Незалежності, зупинялись в ньому на декілька днів. І були вражені високим рівнем як інфраструктури готелю, обслуговуванням, так і атмосферною гостинністю тих, хто в ньому працює. А який ресторан, а яка креативна подача!!! У нас збереглись світлини сонячних сніданків, яскравих обідів. Ми з чоловіком були надзвичайно вражені високим по-європейськи рівнем. До речі, в цьому готелі полюбляють зупинятись більшість іноземців та відомих українців.... І ось тобі... На.... Пожежа... Дуже співчуваю всім співробітникам та господарям. Тримайтесь! Ви відновитесь - у вас іншого вибору немає!

***

Oksana Solopa:

Ночью 24 июля приблизительно в 2:10 на улице Кравчука в Луцке прозвучал мощный взрыв, в следствие которого начался пожар в гостинично-ресторанном комплексе Patio di Fiori. Возгорание началось с первого этажа, где расположенно помещение ресторана. Постояльцы отеля среди ночи оказались на улице в одних халатах. Среди пострадавших есть отравившиеся угарным газом. Жители прилегающих домов подтвердили, что пожару предшествовал мощный взрыв. Кроме того, выяснилось, что рядом с помещением комплекса ночью неизвестные подожгли четыре шины. По предварительным данным, полицейские подозревают поджог. Дело откровенно пахнет криминалом, а если вспомнить, что у хозяина отеля в 2015 году прямо во дворе его дома сгорел Lexus... А ресторан был хороший. Мы часто и с удовольствием там завтракали.

***

Денис П'ятигорець:

В мене єдине питання після всіх цих нападів та підпалів. А на Волині взагалі є Державна влада?

***

Людмила Санагурская:

Найгiрше те, що є такі тварі, які не гребують за гроші робити таке зло. Співчуваю родині та вірю, що вистоять. Добре, що ніхто не загинув. Сподіваюсь на справедливе розлідування. Мені 13років назад довелося пройти через таке ж, та нікого не покарали. Хіба Господь вже двох прибрав. Вже спокутують.

***

Sasha Kotyk:

Этот отель и ресторан был единственной достопримечательностью в Луцке. Он реально был охеренным. Я бы сказала великолепным! Интерьер, персонал, а кухня ... мммм!!!! Суки такие!

***

Svitlana Hryhorenko:

Щиро шкода власників, люди душу туди вкладали та і гроші не малі... Аріна Крапка: Можна по-різному ставитись до Пащенка, але це перебор... Тенденція дуже негативна. Однак в цій ситуації рано робити висновки про політичні моменти. Поки що рано. І якщо все ж це ті замовники, що залякують активістів і тд, то це прогнозовано. На жаль. Але якось так.

***

Богдан Климчук:

Те, що зараз у нас відбувається у м. Луцьку, інакше як Середньовіччям не назвеш. Можна по різному ставитись до Володимира Пащенка, але сам факт показової спроби знищення бізнесу прихильника опозиційного до команди Палиці політичного табору лише наштовхує на одне питання - чого ще далі чекати? Надто багато в обох командах поставлено на кон. А найбільше смішать у цій історії люди, які увірували в те, що це мимо проходящі з покришками хулігани спалити студію нового каналу Пащенка, що мав стати альтернативою Аверсу. Середні віки, такі середні віки...

***

Анастасія Альошина:

У меня в школе по истории было 3, но я хорошо помню, нам говорили, что средневековье закончилось в 15 веке. Я понимаю, что до Луцка всё доходит немного позже, но, блин, не на столько же!!! В 21 веке решать вопросы так???? Это какой-то психодел, по моему..... На голову не налазит, как можно додуматься спалить заведение....

***

Андрій Лучик:

У Луцьку чергова серія підпалів. П’ять років до того горіли тільки автівки. Тепер почали горіти будівлі. Більше того, могли постраждати люди. Історія повторюється по спіралі, але виходить на вищий рівень. Ставки ростуть. Звідси в мене два запитання:
1. Чи потрібно пожежникам відкривати стаціонарний пост в районі «Директорії»?
2. Коли історія з підпалами пройде по новому виткові та на вищому рівні, чи значить це, що за третім колом підуть трупи? І так, я не вірю в ефективність правоохоронців, особливо, коли йдеться про міліцію. Але вірю у вендетту.

***

Ксюня Пушка:

Нема чим людям зайнятися, якби знали, що таке створювати, будувати, не посміли би навіть конкуренту руйнувати. Невдахи, все одно нічого у вас не вийде, ресторан після ремонту не втратить своєї популярності.

***

Михайло Петрук:

В 90-ті так типово наказували за відмову платити данину.

***

Сергій Чуріков:

Побиття, підпали машин, тепер підпал ресторанного комплексу в Луцьку. Що далі? Зовсім не вірю в версію про хуліганство. Я не є фанатом Володимира Пащенка, мені часто не подобається, як викладають події ЗМІ його медіахолдингів, але це його позиція і його стиль. Боротись з "інакомислячими" такими методами є не припустимо. Правоохоронці повинні нарешті розібратись, хто в місті займається такими акціями залякування. Прізвища тітушок-виконавців не цікаві. Цікаві організатори та натхненники. Не покаране зло зростає. Усім постраждалим від підпалу мої щирі співчуття.

***

Надія Шеремет:

Гарний спокійний заклад, співчуваю власнику, а влада нехай працює. І зверніть увагу на бар, який поруч"Крафт", люди не можуть відкрити вікна, постійні крики, лайки до ранку. ВЛАДА-ДЕ ВИ АУ.

***

Виталий Никитюк:

Не так давно ЦУМ горів...Тоді винних "не було". Може і зараз якась "шальна" блискавка від позавчорашньої грози заблудилась. Нема винних - шукай кому це вигідно. Oleksandr Dmytruk: Це вже якийсь Готем. Робіть висновки на виборах, за кого точно голосувати не треба, хто діє такими методами, якщо ви не згодні - отримайте удар в голову, ще не згодні - спалимо вам ваш бізнес, підірвемо авто і т.д. Слідкуйте за процесами в голові і робіть висновки.

***

Аріна Крапка:

Кримінальна хроніка Луцька. Страхуйте машини, бізнес, а головне - здоров'я і життя своє та рідних. В такому світі живемо, що поліція не працює, то в разі чого хоч застраховані будемо.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
6

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
У готелі є камери відеоспостереження, тому переглянувши їх буде зрозуміло чи це підпал чи щось інше.
Відповісти
а вони були включені?))))))))
Відповісти
Я більше схиляюсь до версії помсти Володимиру Пащенку за його професійну діяльність, пов‘язану з ЗМІ. При відсутності законної міської влади видання помітно активізувалось в плані висвітлення матеріалів судових позовів між колишніми і теперішніми служивими влади міста, невиконанням судових рішень, серйозних промахів тимчасової влади у веденні господарства міста тощо. Драма Луцька у відсутності вибраної громадою міської влади. Сьогодні у місті відсутні законна влада. Є дві вкрай ворогуючі сторони - згадані деструктивні тимчасовці і опозиція, які готові знищити один одного фізично. Звідси, як кажуть, «ростуть ноги». Які з цього у мене невеселі висновки? Зазвичай (не хочу накаркати), виконавців підпалів не знаходять. Такі сумніви навіває сумна статистика підпалів автомобілів. Наскільки я пам’ятаю, жоден з цих злочинів не розкритий. Тому злочинний світ з кожним таким своїм «успіхом» стає ще більше впевнений, що не буде покараний. Це входить в звичку і стає професійною хворобою. Відсутня елементарна робота правоохоронців. Що робить Шпига, чому він і сьогодні займає посаду обласного начальника? Потрібну поліцейську «статистику» показувати? Людей б‘ють ногами в центрі міста! Дорогу небезпечно переходити при всіх перевагах пішохода. П‘яні водії ігнорують елементарні правила руху. Реформа залишила місто без правоохоронного нагляду. І наостанок. Світлана Пащенко висловила думку про те, що причину підпалу виходить від створення нового телеканалу. Не можна палити те, чого ще немає. Це моя власна думка. Злочинці встали на повний зріст. Нерозкриття цього злочину відкине обласний центр у 19-те століття.
Відповісти
За вашою логікою, спалити мали б власників всіх Інтернет видань - дайош пожежу в Волинській службі новин, в ВАР і Конкурент.
Чому Пащенко?!!!
Він частіше лобстерів постив, ніж якісь гострі теми розкривав.
Відповісти
Штокало говорить як слідчий, а Лучик, як Гапон-провокатор, включить мізки
Відповісти
В Лучика вже паранойя)) директорію приплів))
Відповісти
прибрати замовника подругому не можна в нш час а він очевидний я немає слідства і суду
Відповісти
Такі методи залякування опонентів завжди були характерними для Палиці і його обслуги. Сайти Пащенка єдині на Волині хто бореться з брехнею і пропагандою Укропу. Створення міського правдивого телеканалу Пащенком призведе до втрати брехливим Аверсом ( який після придбання Палицею є брехливим інструментом Укропу) монопольного становища в інформаційному просторі області та міста. Тому потрібно аналізувати політичну складову цієї трагічної подіі.
Відповісти
шикарне місце для багатоповерхіввок
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні