--> На Волині через негоду рятувальники евакуювали дітей з табору | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

На Волині через негоду рятувальники евакуювали дітей з табору

3
3
На Волині через негоду рятувальники евакуювали дітей з табору
На Волині рятувальники були змушені евакуювати дітей з православного табору.

Сильна злива і гроза, яка пройшла у четвер, 20-го липня, "розігнала" табір, який розташувався в урочищі Чебені біля села Кобче Рожищенського району, - повідомляє "Волинь".

У Православному патріотичному дитячому таборі було 160 дітей та 50 дорослих.

Відпочинок у ньому мав закінчитися у п'ятницю, 21-го липня. Однак, через погані погодні умови дітей змушені були забрати значно раніше.

Сильний дощ намочив намети і їх позносило вітром. Негода налякала дітей і тому забирати їх з табору змушені були батьки.

Однак, через сильний дощ дорогу розмило, тому дістатися туди легковим транспортом було неможливо. Через таку ситуацію священикам довелось викликати рятувальників ДСНС, які на автомобілі ЗІЛ забирали дітей з табору.

Зазначимо, більшість дітей до табору привезли священики, але коли почалась гроза дітей змушені були забрати батьки.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
3

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Дивно - по біблії Єгова виконував найменші прихоті своїх пророків за першим же зверненням. А тут - ціла купа попів не змогла вимолити погоду?
Відповісти
"більшість дітей до табору привезли священики, але коли почалась гроза дітей змушені були забрати батьки" цікаво а хто їх мав забирати? Як не батьки? У НС батьки мають бути проінформовані і вони повинні бути поряд. Я свою дитину у табір на море також завозила і забирала, і в цьому нема нічого поганого. І правильно зробили що викликали батьків і ДСНС.
Відповісти
"більшість дітей до табору привезли священики, але коли почалась гроза дітей змушені були забрати батьки"
А хто ж мав їх забирати. Почалась негода всі швидко згрупувались і евакуйовали дітей. Які нормальні батькі будуть сидіти вдома і чекати коли гроза пройде. Священники правильно зробили що проінформували батьків і викликали ДСНС.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні