Колишній чемпіон з боксу покусав дівчину

0
-1
Колишній чемпіон з боксу покусав дівчину
Колишній чемпіон світу з боксу Джермейн Тейлор заарештований за підозрою в нападі на подругу. Про це повідомляє Кореспондент.НЕТ із посиланням на ESPN.

За її словами, 38-річний Тейлор, який перебував у стані алкогольного сп'яніння, напав, коли вона намагалася піти з його будинку. Спортсмен вкусив дівчину за обличчя і за руку, розбив її телефон і погрожував вбивством.

Прибулі на виклик поліцейські затримали боксера. Пізніше його відпустили з відділку, звинувачення йому не було висунене.

У період з липня 2005-го до вересня 2007 року Тейлор володів поясами чемпіона світу за версіями IBF, WBA, WBO і WBC у середній вазі. Всього в кар'єрі він провів 38 боїв, у яких здобув 33 перемоги (20 нокаутом), зазнав чотири поразки, ще один поєдинок завершився внічию.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-1

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні