Купіть лемура: Луцький зоопарк прийматиме благодійні платежі через QR-код*

0
0
Купіть лемура: Луцький зоопарк прийматиме благодійні платежі через QR-код*
Відтепер перерахувати кошти на рахунок Луцького зоопарку можна легко і за лічені секунди. Для цього достатньо мати лише смартфон та звичайно ж – бажання допомогти звіринцю. До слова, за кошти благодійників у зоопарку обіцяють придбати нову екзотичну тваринку – лемура варі.

Про це йшлося 19 липня під час прес-конференції керівництва Північно-Західного регіонального управління ПриватБанку та Луцького зоопарку.

Від сьогодні у зоопарку з’явились плакати з QR-кодом, які дозволяють дуже швидко перераховувати кошти на рахунок організації. Достатньо лише завантажити на смартфон мобільний додаток Privat24, відсканувати QR-код на плакаті та ввести бажану для переказу суму.

«Сьогодні ми презентуємо чудовий проект, спільний з зоопарком міста по збору благодійних внесків за допомогою нової технології. За місяць розміщення плакатів з QR-кодами у місті Рівне було зроблено понад 500 благодійних внесків. Я переконаний, що жителі Луцька продемонструють не меншу ініціативу!», - зазначив директор Північно-Західного РУ ПриватБанку Юрій Войтенко.

Він закликав лучан не бути байдужими та користуватися сучасними технологіями заради добрих справ.
Олександр Нерук, Юрій Войтенко та Людмила Денисенко
Олександр Нерук, Юрій Войтенко та Людмила Денисенко

Керівник напрямку платежів і переказів регіонального управління ПриватБанку Олександр Нерук також зауважив, що працівники банку тепер, навчаючи клієнтів користуватись додатком «Privat24», розповідатимуть їм про можливість пожертвувати кошти на благодійність з допомогою QR-кодів.

«Після реконструкції 2015 року зоопарк успішно розвивається і йде в ногу з новими тенденціями. Вперше коли ми поставили благодійну скриньку та зібрали кошти, ми вирішили закарбувати у пам’яті та зберегти у серці людей їхній добрий вчинок, придбавши поні за ці гроші. Коли до нас звернулися представники Приватбанку з чудовою інноваційною ідеєю долучити більше спонсорських коштів в зоопарк, ми відразу її підтримали», - розповіла директор зоопарку Людмила Денисенко.

З її слів, зібрані через QR-коди гроші підуть на придбання лемура варі – тваринки, що стала популярною після мультфільму «Мадагаскар».

Ліцензія НБУ № 22 від 05.10.2011 р.
Перерахувати кошти на рахунок зоопарку можна за лічені секунди
Перерахувати кошти на рахунок зоопарку можна за лічені секунди
Плакати з QR-кодом вже розміщені на усіх вольєрах звіринця
Плакати з QR-кодом вже розміщені на усіх вольєрах звіринця
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні