--> Цього року з’являться ще дві книги про Гаррі Поттера | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Цього року з’являться ще дві книги про Гаррі Поттера

0
-1
Цього року з’являться ще дві книги про Гаррі Поттера
Британське видавництво Блумсбері зробило заяву, що в жовтні будуть випущені дві нові книги про Гаррі Поттера, що приурочені відкриттю виставки "Гаррі Поттер" британської бібліотеки "Історія магії", передає УНН з посиланням на Eonline.

Повідомляється, що перша книга буде називатись - "Гаррі Поттер: Історія магії - Книга Виставки" розкаже читачам про предмети, що вивчаються в Хогвартсі, а друга - "Гаррі Поттер - Подорож через історію магії" буде охоплювати містичні теми, такі як алхімія, стародавнє чаклунство та чарівні істоти.

Книги будуть доступні з 20 жовтня 2017 року, проте вони вже доступні для попереднього замовлення зараз.

Тим часом лондонська виставка Гаррі Поттера пройде у лютому 2018 року, що відзначає 20-річчя роману Ж.К. Роулінг "Гаррі Поттер і філософський камінь".

Нагадаємо, вистава "Гаррі Поттер і прокляте дитя" отримала рекордну кількість нагород на церемонії вручення британської театральної премії імені Лоуренса Олів’є.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-1

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні