Американський журналіст викликав Путіна на поєдинок з дзю-до

0
-8
Американський журналіст викликав Путіна на поєдинок з дзю-до
Редактор блогу з питань нацбезпеки Lawfare Бенджамін Віттс заявив, що вважає успіхи президента РФ Володимира Путіна в бойових мистецтвах "шахрайством".

Також Віттс кинув Путіну виклик, пише Кореспондент.НЕТ The Washington Post.

Публіцист звинуватив главу держави в організації "фальшивих" боїв, які противники президента нібито спеціально програвали.

Журналіст вважає, що суперники Путіна дуже легко падають на підлогу після його ударів. Це можна побачити на численних відео, зазначає Віттс, у якого є чорні пояси з тхеквондо та айкідо.

Віттс підкреслює, що його виклик Путіну - не жарт. Він вважає, що президент повинен або прийняти виклик, або зіткнутися з загальним засудженням "як слабак та обманщик".

На сторінці з біографією Путіна на сайті Кремля йдеться, що президент РФ займається з 11 років дзюдо і самбо.

У вересні 2006 року він став почесним президентом Європейського союзу дзюдо, в 2010 році отримав почесний диплом "Доктор в області дзюдо" південнокорейського університету YOнін.

Путін також є неодноразовим чемпіоном Санкт-Петербурга із самбо і майстром спорту з цього виду єдиноборств. У президента є чорний пояс з карате.

Нагадаємо, раніше Путін висловився про душ із геєм: "Я майстер спорту із дзюдо".
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-8

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні