--> За Добкіна вже внесли половину застави | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

За Добкіна вже внесли половину застави

1
-5
За Добкіна вже внесли половину застави
Народний депутат від «Опозиційного блоку» Михайло Добкін заявив, що Вадим Новинський вніс за нього частину застави: 30 із 50 млн грн, які Печерський суд Києва призначив депутатові.

Про це він сказав в ефірі «112 Україна» у вівторок ввечері, 18 липня, - пише Захід.НЕТ.

На питання про те, чи дійсно Вадим Новинський вніс заставу нього заставу, Михайло Добкін заявив, що у телефонній розмові Вадим Новинський підтвердив, що сьогодні вніс першу частину застави, яка становить 30 млн грн.

Відповідаючи на питання, коли Добкін планує внести іншу частину застави, нардеп відповів, що не вноситиме її самостійно.

«У мене немає таких грошей, я це сказав під час того, як тільки була перерва в суді. Вносять мої товариші, у яких є фінансова можливість і у них ці гроші задекларовані. Будь-яка сума, яка вноситься як застава, вона ще перевіряється фінансовим моніторингом», - додав Добкін.

Також нардеп заявив, що поки не знає, де візьме решту суми для внесення застави.

«Завтра буде день, завтра буде привід ще поспілкуватися з вами. У мене час до четверга, за рішенням суду. Вони (гроші для застави, - ред.) ще повинні пройти перевірку. Напевно, завтра буде останній день, коли їх можна буде перерахувати», - повідомив Михайло Добкін.

Як відомо, Верховна Рада 13 липня надала згоду на позбавлення депутатської недоторканності, затримання та арешт Добкіна.

Генпрокуратура вбачає в діях Добкіна ознаки умисної змови групи осіб для зловживання службовим становищем та сприяння шахрайству з метою заволодіння 78 га землі в Харкові нормативною вартістю понад 220 млн грн. Добкін відкидає всі звинувачення і запевняє, що Харківська міськрада не ухвалювала протизаконних рішень, коли він був мером міста.

У п'ятницю, 14 липня, Михайлові Добкіну вручили повідомлення про підозру. Наступного дня Михайлу Добкіну присудили арешт на два місяці з правом застави у 50 млн грн. При цьому прокуратура просила встановити втричі більший розмір застави.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-5

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Ото і випустять пів-добкіна.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні