У Ковелі з пасажирів автобусів «деруть» гроші за багаж

0
4
У Ковелі з пасажирів автобусів  «деруть» гроші за багаж
На ковельській авостанції працівники "здирають" з пасажирів гроші за багаж попри відсутність повноважень.

Про це пишуть Волинські новини.

«Ковельська автостанція – це просто жах. Що ті працівники тільки не роблять, навіть самі пробивають квитки в касі, а потім висувають претензії перевізнику щодо повернення коштів, обґрунтовуючи це тим, що пасажири здали ці квиточки. Отакі комедії», – розповіла Світлана Остимчук, контролер автобусу, який курсує за маршрутом Камінь-Каширський – Ковель – санаторій «Лісова пісня».

Останній випадок, який обурив контролера, стався 17 липня. Жінка розповіла, що того дня двоє пасажирів заходили до автобусу на автостанції в Ковелі уже з попередньо придбаними в касі квитками до «Лісової пісні».

Однак на платформі до них підійшла посадковий контролер Людмила із вимогою оплатити на місці вартість перевезення багажу (по 10 гривень із кожного). Натомість видала пасажирам відразу три чеки на загальну суму 18 гривень за зберігання багажу в камері схову автостанції за дві години. Решти пасажири так і не отримали.


На прохання водія автобусу прокоментувати свої дії, контролер відповіла, що це ніби-то вказівка керівництва і додала: «Так, я взяла гроші, а ви везтимете багаж».

«Цей маршрут у нас сезонний – на три місяці. І ми ніколи не беремо плату за багаж, адже у багажному відділенні вдосталь місця. У нас ніколи не виникали питання через багажні квитки для пасажирів», – відзначила Світлана Остимчук. Та підкреслила, що посадковий контролер взагалі не має повноважень стягувати будь-які оплати з пасажирів, тим більше, що за багаж відповідає саме перевізник.

Світлана Усєєва, яка на момент відпутки директора АС виконує повноваження керівника, відмовилася коментувати ситуацію, мовляв, їй потрібний час для того, аби все з'ясувати.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
4

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні