В Ужгороді горе-мати катувала всиновленого хлопчика

0
0
В Ужгороді горе-мати катувала всиновленого хлопчика
Сьогодні співробітники спецвідділу слідчого управління поліції Закарпаття під процесуальним керівництвом прокуратури вивчили всі докази та повідомили про підозру жінці, яка всиновила п’ятьох дітей та катувала свого прийомного сина.

Про це УНН повідомили у відділі комунікації поліції Закарпатської області.

Багатодітній 37-річній мешканці Ужгорода повідомлено про підозру за ч.1 ст.121 ККУ, ч.2 ст.125 ККУ та ч.1 ст.127 ККУ, тобто нанесення ушкоджень різного ступеня тяжкості та катування.

"Першочергово поліція розпочала розслідування за фактом злісного невиконання обов'язків із догляду за дитиною, проте в ході слідства з’ясувалося, що 37-річна ужгородка била взятого під опіку хлопчика, знущалася з нього та навіть катувала. Обвинувальна сторона звернулася до суду з клопотанням про обрання щодо жінки міри запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою, яке буде розглянуто завтра", – розповіла УНН речниця ГУ НП у Закарпатській області Тетяна Щоголева.

У травні 2016 р. у клінічний центр нейрохірургії та неврології Ужгорода звернулася підозрювана, яка привезла дитину у важкому стані. Вона спробувала домовитися з лікарем про прийом хлопчика за межами лікарні, проте медик категорично відмовився.

"Дитину у центрі оглянули та виявили на тілі сліди серйозних побоїв, опіків та інтоксикацію організму. Прийомна мама пояснила лікарю, що дитина впала у ванній. Медики в цю історію не повірили та забрали хлопчика в реанімацію. Там дитина все розповіла дорослим. Хлопчик пояснив лікарям, що його били ременем із залізною пряжкою та пластмасовою вішалкою, морили голодом, прив’язували скотчем, катували розпеченою ложкою", – зазначила Т. Щоголева.

Під час тривалого перебування у медзакладах у хлопчика діагностували черепно-мозкову травму, зробили йому операцію з пересадки шкіри, оскільки такі рани вже не могли загоїтися самостійно. Потім дитина перебувала у прийомнику-розподільнику, реабілітаційному центрі та повернулася в Перечинську школу-інтернат, звідки його свого часу й взяла під опіку горе-мати.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні