--> На Донеччині затримали терориста, який встиг повоювати в п’ятьох бандформуваннях | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

На Донеччині затримали терориста, який встиг повоювати в п’ятьох бандформуваннях

0
0
На Донеччині затримали терориста, який встиг повоювати в п’ятьох бандформуваннях
На Донеччині поліція затримала бойовика, який з 2014 року воював у лавах п'яти бандформувань. Про це повідомляє Захід.НЕТ із посиланням на департамент поліції Донецької області.

Як зазначається, 33-річного екс-бойовика з позивним «Абрек» затримали в околицях села Дружківка Донецької області. Він воював у 1-му Слов'янському батальйоні, в батальйонах «Схід», «Оплот», казачому формуванні та в «армії ДНР».

«На початку липня 2014 року, коли незаконні збройні формування захопили Донецьк, чоловік вирішив приєднатися до них. Найманець вступив добровольцем в 1-й Слов'янський батальйон, де разом з усіма виїжджав нести службу на околиці Донецька. Коли батальйон розпався, він перейшов служити в Схід, де його відправили воювати в Піски», - повідомили в поліції.

Там бойовик прослужив кілька тижнів, після чого перейшов в «Оплот», а потім - у казачий полк. Коли казаків роззброїли, залишився служити в армії «ДНР» під Старомихайлівкою, звідки обстрілювали Мар'їнку та Красногорівку.

Пізніше уродженець Дружківки покинув лави бойовиків і ще деякий час жив у Донецьку, після чого вирушив на заробітки в РФ, а в 2017 році повернувся додому.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні