Як реконструювати пляж на Світязі? Триває громадське обговорення

1
0
Як реконструювати пляж на Світязі? Триває громадське обговорення
Розпочали громадське обговорення плану реконструкції пляжу у селі Світязь Шацького району.

Нагадаємо, у Світязі мають намір провести реконструкцію центрального пляжу.

Як повідомили у Шацькій райдержадміністрації, стартувала процедура громадського обговорення детального плану території пляжу, що в межах берегової лінії озера Світязь на території Шацького національного природного парку.

«Орган виконавчої влади, який проводить обговорення: Шацька районна державна адміністрація. Назва проекту акта, винесеного на обговорення: детальний план території на землях постійного користування Шацького НПП в межах берегової лінії озера Світязь (від бази ФМІ ім.Б.В.Карпенка до метеостанції) на території Світязької сільської ради Шацького району Волинської області,» - йдеться у повідомленні.

Обговорення триватиме до 14-го серпня. А от пропозиції просять подавати до 14 серпня 2017 року в письмовій або електронній формі за адресою: 44000 смт.Шацьк, вул.50 років Перемоги, 1б, каб. № 8, (1-й поверх); тел. (03355) 29004; тел. (03355) 29001, тел.факс (03355) 29005 email: architecture@meta.ua.

Ознайомитися з планом можна у відділі містобудування, архітектури та ЖКГ Шацької райдержадміністрації.

Найбільша проблема пляжу у Світязі – місце для паркування автомобілів. Наразі через надмірну кількість припаркованих край дороги автівок там часто трапляються аварії. По обидва боки дороги йде жвава торгівля. До речі, серед намірів – встановити на оновленому пляжі й пам’ятник жінці з пончиками.

ЧИТАТИ ТАКОЖ: "Совдепія на Світязі. ФОТОРЕПОРТАЖ"
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Поставте кілька генделиків,і зробіть вхід платний,
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні