У Рівному затримали банду, яка рік грабувала аптеки і офіси

2
-4
У Рівному затримали банду, яка рік грабувала аптеки і офіси
Рівненські правоохоронці затримали банду грабіжників, яку не могли упіймати майже цілий рік.

З вересня минулого року вони грабували приватні будинки, торгові заклади, офіси й аптеки в Рівному, - пише Рівне Вечірнє із посиланням на ГУ НП в Рівненській області.

Молодим зловмисникам, які завдали збитків на 111 тис. грн., тепер загрожує тюрма на 6 років.

Слідчим, які вели справу, вдалося зібрати докази проти 25-річного рівнянина, який здійснював злочинну діяльність. Його підозрюють у 19 крадіжках із проникненням у приміщення. 14 з них він здійснював зі спільником, теж рівнянином. Останній, окрім того, вдавався до незаконних дій зі зброєю.

«Чоловіки ретельно готувалися до злочинів. Напередодні вони навідувалися у торгові заклади, прицінювалися, аналізували обстановку, технічне забезпечення охорони, а вже вночі поверталися до приміщення із ломом. Під час «нальотів» швидко забирали гроші, матеріальні цінності, дорогу техніку, зброю та так само швидко зникали з місця події», — йдеться в повідомленні.



За словами поліцейських, зловмисники працювали за схемою швидко та злагоджено. Це й дозволяло їм бути непоміченими і уникати правосуддя протягом довгого часу. Їх вдалося затримати прямо в момент пограбування, коли вони тікали з місця скоєння останнього злочину, несучи в руках викрадені гроші.

«Двом чоловікам суд обрав міру запобіжного заходу у виді тримання під вартою. Ще одному фігуранту справи — домашній арешт. Слідчі перевіряють їх на причетність до вчинення інших аналогічних злочинів. За скоєне хлопці можуть поплатитися шістьма роками за ґратами», — повідомили в ГУ НП в Рівненській області.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-4

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Якби добре шукали чи хотіли шукати то давно знайшли б.
Відповісти
Да таких злодюг посадити на 16 років а не на шість!!!!! Задовбали ці злодюги на кожному кроці!!!












да таких злодюг посадити на 16 а не на 6!!! задовбали ці злодюги на кожному кроці!!!!


Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні