В Острозі пенсіонера за невдалу крадіжку посадили на чотири роки

0
-4
В Острозі пенсіонера за невдалу крадіжку посадили на чотири роки
Острозький районний суд засудив до 4 років 4 місяців позбавлення волі 60-річного жителя Острозького району Володимира.

Напередодні той вчинив кримінальне правопорушення, передбачене ч. 3 ст.15 ч.2 ст. 185 КК України (незакінчений замах на таємне викрадення чужого майна, вчинений повторно).

Про це повідомляє прес-служба прокуратури Рівненської області з посиланням на начальника Острозького відділу Здолбунівської місцевої прокуратури Рівненської області Любов Ковальчук.

Чоловік раніше неодноразово притягувався до кримінальної відповідальності. На момент крадіжки пенсіонер перебував на іспитовому строці.

Зранку 12 липня 2016 року в Острозі Володимир відкрив задні дверці незамкненого «Форд Транзит» та хотів викрасти 950 грн. У той час чоловіка помітили перехожі та власниця автівки.

В судовому засіданні як потерпіла, так і свідки дали свідчення, що пенсіонер просив його відпустити, натомість той би повернув викрадені ним кошти. Та коли в цьому було відмовлено, чоловік почав діставати викрадені гроші з-під своєї футболки та викидати їх додолу. При цьому він говорив, що ніхто не доведе його причетність до вчинення кримінального правопорушення.

Володимир же намагався уникнути відповідальності за вчинене, вигадуючи різні версії, які були спростовані в суді. Вини чоловік не визнав.

Не погодившись із вироком Острозького районного суду, Володимир оскаржив судове рішення. Проте апеляційним судом Рівненської області 11 липня 2017 року вирок суду першої інстанції залишено без змін, а апеляцію засудженого та його захисника без задоволення.

Тепер чоловік проведе за ґратами найближчі 4 роки.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-4

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні