Укушена рука, зірвана сережка, вирване волосся: на волинському ринку побились дві жінки

0
-4
Укушена рука, зірвана сережка, вирване волосся: на волинському ринку побились дві жінки
На Ковельському госпрозрахунковому ринку побились дві жінки.

Інцидент трапився близько 8 години 30 хвилин на Ковельському госпрозрахунковому ринку між двома жінками на ґрунті давніх особистих неприязних відносин, - пише Район.Ковель.

43-річна обвинувачена має торговий павільйон і на добровільних засадах контролює в інших власників павільйонів використання електроенергії.

За її словами, того ранку вона звернулась з проханням повідомити показники лічильника до потерпілої, яка відповіла нецензурною лайкою. Остання заперечує матюки, мовляв, на зверхню вимогу щодо лічильника повідомила, що не є власником приміщення, а всього лише орендує павільйон.

Через деякий час жінки знову почали скандалити.

«Циганюра немита!» – сказала «контролерша».

«Кукушка!» – відповіла орендаторка, назвавши її за прізвиськом.
Словесна суперечка швидко переросла у бійку.

За даними слідства, обвинувачена штовхнула потерпілу всередину павільйону та вдарила кулаком в обличчя. Остання схопила за волосся. Тоді нападниця почала бити колінами в живіт та кулаками по спині, а потім вкусила за зап’ястя руки та вирвала жмут волосся з потилиці. Свідок намагалась їх розвести, проте безуспішно.

Побита жінка викликала поліцію, яка відкрила кримінальне провадження за умисне легке тілесне ушкодження, що спричинило короткочасний розлад здоров’я.

В судовому засіданні власниця павільйону вину не визнала і доводила, що це її вдарили в голову, подряпали та зірвали прикрасу з вуха.

Потерпіла мовила, що підсудна на даний час не зрозуміла своїх дій, а тому вона наполягає на притягненні її до кримінальної відповідальності.

Натомість свідок в категоричній формі повністю підтвердила слова потерпілої, заявивши, що саме обвинувачена спровокувала бійку.

Суд врахував, що жінка притягається до кримінальної відповідальності вперше і має на утриманні троє малолітніх дітей, а тому обрав покарання у виді штрафу в розмірі 50 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян, що становить 850 гривень.
Теги: бійка
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-4

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні