В Криму заманюють туристів шаленими знижками на спиртне

1
-1
В Криму заманюють туристів шаленими знижками на спиртне
Найбільший виробник вина в анексованому Криму - компанія Массандра - оголосила про зниження з 1 серпня цін на вино власного виробництва від 30 до 50% в підтримку турсезону на півострові.

Про це повідомляє Кореспондент.НЕТ із посиланння на прес-службу винзаводу.

"Сьогодні ми в Масандрі прийняли безпрецедентне рішення - ми проведемо акцію, щоб наше вино в Криму коштувало в два-три рази нижче, ніж воно коштує на материку. Стосовно до цін магазинів власної роздрібної мережі заводу йдеться про зниження від 30 до 50%", - наводяться в повідомленні слова гендиректора Масандри Яніни Павленко.

Ініціативу Масандри підтримала "влада" Криму.

За словами "голови комітету з санаторно-курортного комплексу і туризму" Олексія Черняка, така акція "змусить заговорити про Крим як про край виноробів, як про туристичний край, як про край добрих і важливих людей".

Як відомо, раніше в Криму прогнозували падіння турпотоку в цьому році на мільйон осіб. У 2016 році "влада" Криму стверджувала, що півострів прийняв 5,6 млн відпочиваючих.

Також повідомлялося, що в травні продажі турів до Криму впали на третину. Туроператори побоюються, що цю тенденцію переломити вже не вдасться.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-1

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Якраз для русскіх-попить
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні