У Луцьку водії маршруток ігнорували 8-річного хлопчика

15
21
У Луцьку водії маршруток ігнорували 8-річного хлопчика
У Луцьку водії маршруток не хотіли підвезти 8-річного хлопчика.

Про це пише волинянка Ірина Гайдучик на своїй сторінці у Фейсбуці.

"Чекали з подругою 23 маршрутку і біля нас стояв хлопчина років 8. Чесно кажучи,не одразу зрозуміли ситуацію,але коли він зупиняв уже третю маршрутку,яка вчергове проїжджала не реагувавши, і коли хлопчина зі сльозами на очах розвертався і хотів уже бігти в тому напрямі, що йому потрібно, ми зрозуміли, що відбувається", - пише вона.

Жінки зупинили хлопчинку, запитали куди йому потрібно і "зловили" маршрутку, яка дорослим 4-гривневим пасажирам зупинилась.

"Увага питання: діти це для них не люди? Тобто дитина через ціле місто має бігти пішки бо заради гривні зупинятись не варто???Реально - шок до сьогодні і хлопчина зі сльозами на очах не виходить з голови!", - підсумовує Ірина Гайдучик.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
21

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
За таке потрібно позбавляти перевізника ліцензії
Відповісти
Спостерігала таку ж картину. Це свинство по відношенню до дітей!
Відповісти
Треба братись за перевізників !!!
Відповісти
совість не купиш
Відповісти
Совість не купиш
Відповісти
Ну в "падло"іім за гривню зупинятися!!
Відповісти
Не зупиняється,як інвалід зупиняє.Сама свідок
Відповісти
Саме так ми теж з сином спостерігали таку картину,коли він зупиняє йому не стають,я стою за 2 крока від нього і це було неодин раз.
Відповісти
...ти шо на горбу везеш..?...дітям проїзд має бути безкоштовно
Відповісти
наших людей не первчиш((( а як хочеться більше добра і любові від всіх !!!!!!
Відповісти
Маршрутчики на 90% пі...ари.а 10%алкаші
Відповісти
Теж була свідком такої ситуації. Або дитина просить зупиніться водій не реагує(включає дурника типу не чув). Дитина змушена звертатися
Відповісти
А у тролейбусах що,мало того що вони вузькі,то там ще й місця нема,воно біжить як коняка щоб місце зайняти таке "старе","слабе" і "немічне",а що вже про дітей казати,мусять стояти цілу дорогу,бо сідати нельзя,бо тролейбус для ветеранів,а дитину ноги не болять,вона "здорова",ото ж,дорогі мої ветерани праці,перш ніж сідати на заброньовані місця,згадайте якими ви були в дитинстві і прохання до горе-водіїв,не гоніться за довгим рубльом,будьте уважнішими до дітей,бо Царство Небесне вже близько
Відповісти
Дуже шкода дітей і їхні нерви . Таке спостерігається дуже-дуже часто, не кожна дитина може постояти за себе. Ніхто чомусь не згадує про себе і своїх дітей.
Відповісти
Також ігнорують батьків з дітьми інвалідами!!!
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні