Юлія Вусенко більше хоче бути мером, ніж нардепом

4
-3
Юлія Вусенко більше хоче бути мером, ніж нардепом
Екс-секретар Луцькради Юлія Вусенко мріяла стати нардепом, однак наразі вона більше хоче бути міським головою.

Про це депутат розповіла в інтерв’ю ведучій ток-шоу «Протилежний погляд» Галині Падалко.

З її слів, заяву про відставку нардепа від «Самопомочі» Олени Бабак уже розглянув регламентний комітет. Тепер – справа за голосуванням у Верховній Раді.

«Я просила її не йти, але, на жаль, вона зробила свій вибір. Тепер, якщо Олена остаточно складає повноваження, вони автоматично переходять до мене. Але на носі – парламентські канікули, тому про це говорити поки зарано», - пояснила Юлія Вусенко.

Вона зауважила, що стати нардепом і долучитись до написання законів було найбільшим її бажанням. Так, свого часу жінка рік працювала помічником парламентаря. Однак – робота у Луцьку наразі для неї важливіша.

«Якщо громада довірить мені працювати в місті, це для мене важливіше, тому що тут живу я і моя родина. Результативність і ефективність роботи набагато простіше показати на місці, аніж будучи одним з 450 людей, які сидять в залі», - наголосила жіна.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-3

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Хороший кандидат.
Відповісти
А гроші ті,що виплатили з міського бюджету за вимушені прогули(після поновлення на посаді) не хоче повернути громаді...??7 От нехай докаже,що громада їй дорожче...
Відповісти
Д у р а ти ватна а не лучанка
Відповісти
А с чього три взяв до виплатили умака диванная)))
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні