У Конгресі США підняли питання імпічменту Трампа

0
-2
У Конгресі США підняли питання імпічменту Трампа
Конгресмени Бред Шерман і Ел Грін від Демократичної партії висунули ініціативу про імпічмент президенту США Дональду Трампу.

Про це повідомляє Кореспондент.НЕТ.

"Ми намагаємося змусити юридичний комітет Палати представників Конгресу США провести слухання з приводу створення перешкод правосуддю і російського втручання в наші вибори", - йдеться в заяві Шермана на його сайті.

На думку політиків, Трамп "порушив клятву президента в частині захисту Конституції", а саме - використовував службове становище "для тиску на розслідування російського втручання".

Конгресмени впевнені, що саме це призвело до звільнення екс-директора ФБР Джеймса Комі.

Нагадаємо, що в травні органи місцевого самоврядування десяти американських міст закликали Конгрес розпочати процедуру імпічменту Трампа.

За даними ЗМІ, юристи Білого дому вивчають тему імпічменту, щоб бути готовими до малоймовірних, на їхню думку, спроб усунення Трампа.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-2

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні