На Волині батьки загиблого героя три роки чекають земельну ділянку

0
3
На Волині батьки загиблого героя три роки чекають земельну ділянку
Рідні загиблого учасника АТО Сергій Склезя з Каменя-Каширського роками чекають обіцяну державою землю через бюрократію.

Про це пише газета «Полісся».

Проблему озвучили під час недавньої сесії Камінь-Каширської міської ради.

Сергій Склезь загинув 24 листопада 2014-го року на блокпості у Донецькій області. Під час обстрілу терористами позиції він не встиг заховатися.

Ще у 2015-му Президент України посмертно нагородив Сергія орденом «За мужність» - за особисту мужність і високий професіоналізм, виявлені у захисті державного суверенітету та територіальної цілісності України, вірність військовій присязі.
Батьків загиблого запевнили, що вони отримають земельний наділ.

«Ми запевнили батьків героя, що надамо їм землю. Але пройшло вже три роки, а ми і досі не спромоглися виконати цю обіцянку. Як ми будемо дивитися в очі цим сивочолим людям, син яких до кінця виконав свій обов’язок перед Вітчизною», — каже депутат міської ради Богдан Калюх.

Як пояснив Камінь-Каширський міський голова Василь Бондар, влада робить все, аби родина отримала землю. Проблема в тому, що обіцяна ділянка раніше була у розпорядженні ДП «Камінь-Каширське лісове господарство». Ділянку спершу треба зняти з реєстрації. Документи вже на погодженні, а справа затягується через лісове господарство.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
3

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні