«Після негоди в Луцьку ще є багато повалених дерев», - заступник мера міста

0
2
«Після негоди в Луцьку ще є багато повалених дерев», - заступник мера міста
Заступник міського голови Григорій Недопад повідомив, що у Луцьку досі ліквідовують наслідки негоди.

Про це йшлося у вівторок, 11 липня, під час оперативної наради у Луцькраді.

«Те, що наробило за лічені хвилини, його ліквідовували тиждень. Мені прикро спостерігати, що виходять люди і перекривають рух, бо два дні не було світла. Від негоди потерпіла вся область. Нині в Луцьку є багато повалених дерев.

«Парки і сквери» і ЖЕКи знають ці питання і прибирають. Свідомість громадян має бути на першому місці і не треба заважати виконувати прибирання. Приємно, що люди виходили зі своїми пилами і звільняли території, допомагали міській владі, а не кричали з плакатами», - зазначив Григорій Недопад.

Директор департаменту житлово-комунального господарства Юрій Крась розповів, що на території міста є окремі випадки повалення дерев біля Сапалаївки, у парку 900-річчя.

«На вулицях повалених дерев немає. Світло було відновлено протягом 3 днів. Усі ці проблеми ліквідують за два дні», - додав він.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
2

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні