В Індії чоловік убив дружину за те, що довго не давала їсти

1
3
В Індії чоловік убив дружину за те, що довго не давала їсти
Індійська поліція затримала 60-річного чоловіка, який убив свою дружину за те, що та вчасно не нагодувала його вечерею.

За даними поліції, ввечері в суботу Ашок Кумар повернувся додому п'яним і посварився зі своєю дружиною, 55-річною Сунаіною, - пише Кореспондент.НЕТ.

"Він пив щодня. У суботу він знову прийшов додому п'яним і почав лаятися з дружиною. Вона була незадоволена його пияцтвом і хотіла поговорити про це. Але він вимагав негайно принести вечерю", - розповів представник поліції міста Газіабад Рупеш Сінгх.

За словами представника поліції, чоловік розлютився через те, що дружина не несла їжу, і вистрілив їй у голову. Сунаіну доправили до лікарні, але врятувати її лікарям не вдалося.

Ашок Кумар зізнався, додавши, що шкодує про скоєне.

Ось уже понад 10 років домашнє насильство є в Індії найпоширенішим злочином стосовно жінок. Згідно з офіційною статистикою, 2015 року повідомлення про черговий випадок домашнього насильства надходило в поліцію Індії в середньому кожні чотири хвилини. Значна частина цих злочинів була пов'язана з розбіжностями з приводу приданого дружини або нареченої і права розпоряджатися цим приданим.

Згідно з результатами опитування, яке проводилося на замовлення уряду, понад 54% чоловіків і 51% жінок в Індії вважають нормальним явищем, якщо чоловік б'є дружину за проявлену неповагу до його батьків або за те, що дружина нехтує своїми домашніми обов'язками чи погано піклується про дітей.

Деякі опитані навіть заявили, що чоловік має право побити дружину, якщо вона недосолила або пересолила страву.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
3

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Как и многие наши украинцы искал как отправиться в Польшу и найти работу.
Перечитал массу интернет страниц, пересмотрел много роликов на Youtube, но больше всего мне понравился ресурс hochuvpolshu.com.
На нем я нашел несколько вакансий для работы, вычитал отзывы и опыт тех мужчин и женщин,
которые делятся своим опытом жизни в Польше. Так же узнал как сделать документы.
И всегда это на одной сайте.
Вот одна из свежих и интересных статей: https://hochuvpolshu.com/
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні