Луцькі радикали перевірили, як діє програма «Доступні ліки» в обласному центрі*

1
-1
 Луцькі радикали  перевірили,  як діє програма «Доступні ліки» в обласному центрі*
Луцькі радикали на чолі з в.о. керівника осередку Андрієм Токаренком дослідили, чи діє у Луцьку программа «Доступні ліки», фінансування якої від держави добився Лідер Радикальної партії Олег Ляшко разом зі своїми однодумцями.

Для цього партійці провели перевірку та опитування аптек міста Луцька, які беруть участь в цій соціальній програмі.

Керівник Луцького осередку Андрій Токаренко разом з активістами Олександром Лукашевським та Віктором Смітюхом особисто цікавилися у працівників аптек, чи є в наявності безкоштовні ліки, які потрібні лучанам, що страждають від серцево-судинних хвороб, діабету чи астми, чи володіють такою інформацією громадяни, і чи розповідають їм про це провізори аптек.

«Програма «Доступні ліки» вже працює на Волині три місяці. Споживачі безкоштовно отримують препарати, але нарікають, що потрібно розширювати ассортимент ліків, осучаснювати їх.

Ми перевірили 14 аптек, які працюють в рамках цієї потрібної суспільству програми і чули нарікання людей, що потрібні медикаменти часто відсутні.

Програма повноцінно працює не завжди і не скрізь. Фармацевти, своєю чергою, нарікають, що їхні замовлення виконуються не в повному обсязі і, на жаль, несвоєчасно,- розповідає в.о. керівника Луцької міської організації РПЛ Андрій Токаренко.

«Окремі лучани незадоволені, що потрібного препарату немає навіть за незначну доплату. На нашу думку, для пенсіонера з мінімальною пенсією ця «незначна доплата» є зараз суттєвою, адже розміри пенсій копійчані».

Погодимося з тим, що програма «Доступні ліки» - це великий крок назустріч людям, які, не маючи достатньо грошей, мають змогу безперебійно приймати необхідні ліки, комбінувати препарати тощо.

«Своєю чергою, ми дієво реагуватимемо на всі скарги лучан, аби наші виборці завжди могли безкоштовно отримати потрібні ліки і контролюватимемо виконання цієї важливої соціальної програми»,- підсумував мету перевірки в. о. голови Луцької організації РПЛ Андрій Токаренко.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-1

Коментарі:


  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
бла-бла-бла
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні