--> Луцькі двори ремонтує фірма колишнього дорожника | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Луцькі двори ремонтує фірма колишнього дорожника

0
-2
Луцькі двори ремонтує фірма колишнього дорожника
Мільйонні підряди на ремонт луцьких вулиць та дворів отримує фірма колишнього дорожника.

ПЕРЕМОЖЕЦЬ БЕЗ ТЕНДЕРІВ

Департамент житлово-комунального господарства міської ради 29 червня уклав три договори на ремонт вулиць і прибудинкових територій із одним і тим же підрядником. Загальна сума укладених договорів становить майже 4 мільйони гривень. Підрядником цих робіт виступило ТзОВ «Луцькавтодор-Сервіс».

За укладеними договорами заплановано відремонтувати вул. Агатангела Кримського та Окружну, а також прибудинкові території на просп. Грушевського.

Капітальний ремонт вул. Окружної (від бульвару Дружби народів до вул. Мамсурова) коштуватиме 1 402 188, 00 грн.

Капітальний ремонт прибудинкових територій на просп. Грушевського 16 і 18 коштуватиме 1 415 120,40 грн.

А капітальний ремонт вул. Агатангела Кримського вартує 1 100 893, 96 гривень.

За умовами договорів передбачено закінчити капітальні ремонти вказаних вулиць до 31 грудня цього року.

Всі три договори укладені без проведення тендерів, оскільки передбачені суми були допороговими, і процедура закупівель не передбачала проведення тендеру.

У ЛУЦЬКУ – УСПІХ, В ТЕРНОПОЛІ – СУД

У департаменті житлово-комунального господарства кажуть, що це підприємство на Волині є найбільш популярним і часто виграє конкурси на ремонти доріг, а ціна і якість влаштовує замовників.

Водночас «Луцькавтодор-Сервіс» також виграв конкурс на ремонт просп. Василя Мойсея у Луцьку. Вартість ремонту коштуватиме 9 513 082 грн.

Пощастило цьому товариству і в інших підрядах. Зокрема, «Луцькавтодор-Сервіс» виграв конкурс на ремонт вул. Генерала Шухевича за 1 718 412 грн та прибудинкової території на вул. Захарова – 2 686 815 грн.

Єдиним конкурентом на цих трьох тендерах було ТОВ «Техно-Буд-Центр», ціна якого була трохи вищою за ціну переможця.

У якості робіт цього підрядника засумнівались у Тернополі. Кілька років тому «Луцькавтодор-Сервіс» виграв тендер на ремонт об’їзної дороги навколо Кремнеця, але тернопільська Служба автомобільних доріг не прийняла ці роботи через неякісне виконання.

Однак «Луцькавтодор-Сервіс» через суд змусив Службу виплатити понад 30 мільйонів гривень.

БІЗНЕС ЕКС-ДОРОЖНИКА

ТзОВ «Луцькавтодор-Сервіс» зареєстроване у Луцьку на вул. Дубнівській, 66. Його керівником, засновником та бенефіціарним власником є Юрчук Олексій Володимирович. До 2011 року ця фірма була дочірнім підприємством Луцькавтодору, керівником якого був екс-начальник волинської Служби автомобільних доріг Юрій Ольховий.

Сьогодні фірма «Луцькавтодор-Сервіс» входить до групи компаній ЛАД, яка розташована за тією ж самою адресою у Луцьку – вул. Дубнівська, 66. До групи компаній «ЛАД» входять такі підприємства: ПРАТ «Луцькавтодор», ТзОВ «ЛАД Бетон», ТзОВ «Луцькавтодор-Транс», ТзОВ «Луцькавтодор-Сервіс», ПАТ «Томашгородський щебеневий завод», ПАТ «Рафалівський кар’єр».

За цією ж адресою зареєстрована і корпорація ЛАД, засновником якої теж є екс-дорожник Юрій Ольховий разом із дружиною, ця інформація зазначена у ЄДР.

Керівник «Луцькавтодор-Сервіс» Олексій Юрчук також зазначений членом Наглядових рад інших компаній групи «ЛАД». У 2007 році він був призначений членом Наглядової ради Рафалівського кар’єру. А у 2011 році Олексій Юрчук був звільнений з посади члена Наглядової ради Томашгородського щебеневого заводу, який входить до групи компаній ЛАД. В той же час в цю Наглядову раду призначений син Юрія Ольхового Богдан.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-2

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні