Масова бійка у Рожищі: хуліганів втихомирювали сльозогінним газом

0
-13
Масова бійка у Рожищі: хуліганів втихомирювали сльозогінним газом
У місті Рожище у барі «Джаз» у ніч на 9 липня трапилася масова бійка.

У результаті один чоловік потрапив в лікарню, - повідомляє Район.Рожище.

«Головною проблемою нічного міста залишається відсутність культури вживання алкоголю та зневага до законів, – розповідає Галина, член «Варти Громади». – О 2-й ночі в барі «Джаз» зав’язалася бійка, яка згодом перемістилася на вулицю.

Найбільше дісталося 25-річному тополянину Володимиру, якого ми доправили на приймальне відділення Рожищенської ЦРЛ. Черговий лікар, оглянувши молодого чоловіка, встановив невтішний діагноз: струс головного мозку та множинні забої лиця і все це при сильному алкогольному сп’янінні. Алкотестер показав 2,2 проміле».

Втихомирити нічних бешкетників прибули рожищенські поліцейські. Але не у всіх відразу перестала «бурлити кров». Правоохоронцям довелося застосувати сльозогінний газ, а найбільш невгамовного забрати в райвідділ.

До речі, як зауважили "вартівці", в барі перебувало дуже багато юнаків та дівчат, яким на вигляд немає 18 років. Переглянувши відеоролик, можна уявити, що відбувалося до відзнятого моменту.


Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-13

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні