Фотограф зняла жінок під час імітації оргазму

2
-3
Фотограф зняла жінок під час імітації оргазму
У фотопроекті "Прямо як жінка" французький фотограф Беттіна Реймс пропонує поглянути на інтимні і збуджуючі кадри жіночого тіла. Реймс знімає своїх героїнь з верхньої точки в момент, коли жінки імітують оргазм, - пише Газета.УА.

Маючи величезний досвід в оголеною зйомці, Реймс вирішила взяти на себе роль "коханця", який спостерігає за вищим рівнем жіночого задоволення.

Фотограф пояснює, що під час зйомки жінки не бачили її за роботою, так як вона ховалася за напівпрозорою чорною тканиною. Дівчата лежали на підлозі фотостудії, накритій простирадлом. Беттіна залишалася за тканиною і говорила непристойності, щоб налаштувати моделей на еротичний лад і викликати збудження. Фото розміщені на сайті bigpicture.

Перед початком зйомок з моделями працював професійний візажист: вона підрум'янила щоки, додала на тіло ефект поту, за допомогою гриму нанесла на шкіру сліди від бретелей бюстгальтера або корсета.

34-річна Ольга, дружина російського мільярдера Сергія Родіонова, знялася оголеною. Понад тисячу кадрів зробила французький фотограф Беттіна Реймс.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-3

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
оце уровєнь!
Відповісти
А страшніших бабів не було????
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні