В Швеції відбудеться фестиваль без чоловіків

0
7
В Швеції відбудеться фестиваль без чоловіків
Комік зі Швеції Емма Кнюккаре запропонувала організувати "фестиваль без чоловіків" як відповідь на випадки насильства і сексуального домагання на музичних фестивалях у країні, повідомляє УНН з посиланням на ВВС.

"Що ви думаєте про те, аби зібрати по-справжньому крутий фестиваль, де немає чоловіків?", — запропонувала Е.Кнюккаре.

Вона заявила, що фестиваль, на який вхід дозволять лише жінкам, буде проводитися до тих пір, "поки всі чоловіки не навчаться поводитися".

Через день після своєї пропозиції комік підтвердила, що фестиваль все таки відбудеться: "Перший в Швеції фестиваль без чоловіків буде наступного літа".

Вона додала, що найближчим часом збере групу талановитих організаторів і проектних менеджерів для роботи над фестивалем, і пообіцяла тримати всіх в курсі.

Як відомо, Швеція скасувала проведення у 2018 році найбільшого музичного фестивалю країни Bravalla у зв‘язку з численними сексуальними нападами та зґвалтуваннями на цьогорічному музичному фестивалі.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
7

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні