--> На Волині скандальний поліцейський, який п'яним влаштував форсаж, оскаржив вирок суду | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

На Волині скандальний поліцейський, який п'яним влаштував форсаж, оскаржив вирок суду

1
3
На Волині скандальний поліцейський, який п'яним влаштував форсаж, оскаржив вирок суду
Екс-поліцейський, який п'яним вночі влаштував форсаж у Луцьку, оскаржує рішення суду щодо позбавлення його водійських прав.

Про це повідомляє НСТУ Волинська регіональна дирекція.

Нагадаємо, начальник Сектору реагування патрульної поліції Ківерцівського райвідділу, заступник начальника райвідділу Віталій Алексюк близько 100 км втікав п'яним від поліцейських на нерозмитненій автівці.

Зупинився чоловік тільки коли йому аблокували дорогу, при цьому протаранивши машину патрульних.

ЧИТАТИ ТАКОЖ: Відео скандальної погоні і затримання п’яного поліцейського

За нічні перегони Віталія Алексюка звільнили поліції. Відповідно до рішення Ківерцівського суду, за "таран" поліцейської автівки його на півроку позбавили водійських прав.

Однак нині він оскаржує це рішення.

ЧИТАТИ ТАКОЖ: Скандальний волинський поліцейський, який ганяв п'яним, не прийшов на суд

За словами Віталія Алексюка, за "п’яне" кермування та непокору працівникам поліції, згідно з рішенням Луцького міськрайонного суду, він має відпрацювати 50 годин виправних робіт.

"Як я міг скоїти ДТП, якщо я їхав вперед? А працівники поліції їхали позаду і задню частину автомобіля мені пошкодили? Чому склали протокол на одного мене, а не на другого патрульного? Чому розглянули адмінпротокол без моєї присутності? Я згідний, що я не правий, я оступився. Але для чого це так роздувати?", - заперечує "гонщик".

Натомість юристка Марія Кондюк каже, що чоловік не врахував дорожньої обстановки, може виникнути аварійна ситуація, і здійснив поворот. У цей момент відбулося зіткнення двох транспортних засобів.

Після дебатів і перебування в нарадчій кімнаті суд постановив: апеляційну скаргу Алексюка Віталія залишити без задоволення. Постанова остаточна і оскарженню не підлягає.

У свою чергу, патрульна поліція тепер готуватиме позов, аби стягнути з екс-правоохоронця гроші за пошкоджене службове авто.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
3

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
зрозуміти і простити?... таких більшість у поліції.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні