«Нова влада ввела ЛПЕ в ступор», - Сергій Григоренко

4
-9
«Нова влада ввела ЛПЕ в ступор», - Сергій Григоренко
Екс-заступник міського голови Сергій Григоренко вважає, що дії нової влади шкодять Луцькому підприємству електротранспорту.

Про це він розповів в інтерв’ю «ВолиньPost».

«На жаль, поки що триває боротьба тимчасового керівництва міста з директором ЛПЕ Ігорем Грицюком. Лунають непідтверджені звинувачення, відбуваються затримки в зарплаті колективу підприємства», - наголосив Сергій Григоренко.

Він додає, що за часів міського голови Миколи Романюка зарплату працівникам ЛПЕ вдавалось виплачувати без затримок.

«Коли я почав працювати заступником Миколи Романюка, на ЛПЕ була напружена ситуація. Ми переговорили з людьми, пішли на підвищення зарплати, хоч вона досі є невелика, заключили нову трудову угоду і з кінця 2015-го до весни 2017-го вони працювали ритмічно, кошти платились справно», - підкреслив екс-посадовець.

Втім, нова влада, з його слів, своїми «невмілими діями» ввела підприємство в «ступор».

«Люди не бачать перспективи, вони перебувають у моральній кризі, вони насторожені. Це все - наслідок невмілих дій Поліщука і його заступників», - додав Григоренко.

Чоловік вважає, що підприємство – на межі зупинки через затримку зарплати і невчасну оплату електроенергії.

Серед недоліків роботи нової влади він називає «зведення рахунків» з вже екс-директором ЛПЕ Ігорем Грицюком та відмову від впровадження автоматизованої системи оплати за проїзд.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-9

Коментарі:


  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Нова влада недавно критикувала польські тролейбуси а тепер хочуть самі купувати. Григоренко розказав як мала проходити реформа в депо. А тепер укропи запозичать ці реформи.Бо ж самі нічого не можуть.
Відповісти
А що в Луцьку є влада?!Дайош вибори!!!!
Відповісти
Пане Сергій , в інтервю " волиньпост" Ви сказали про досвід роботи в органах влади , хотілося б щоб він дійсно у Вас був . І хватить прикриватись іменем Миколи Романюка а краще відповідайте за своі діі . Іконкретно скажіть що Ви зробили : парковки в старому місті чи в центрі покращили роботу підпорядкованих підрлзділів і поякій ціні купквали валідатори і т д???
Відповісти
Правда все
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні