На Волині чоловіка повернули з того світу

0
-8
На Волині чоловіка повернули з того світу
На Волині чоловіка врятували від клінічної смерті.

Про це повідомляє Волинський обласний центр екстреної медичної допомоги та медецини катастроф.

О 5:59 в диспетчерський пост Нововолинського відділення ЕМД надійшов виклик від 70-літнього чоловіка, який скаржився на пекучий біль за грудиною.

По приїзду на місце виклику, хворий скаржився на пекучий біль за грудиною з іррадіацією в ліву руку. Лікар зняв електрокардіограму і виставив діагноз гострий інфаркт міокарду.

Бригада "швидкої" надала пацієнту необхідну першу медичну допомогу, проте, під час підготовки його до транспортування в лікувальний заклад стан хворого раптово погіршився: він впав на підлогу і втратив свідомість, артеріальний тиск різко понизився, пульс не визначався, зіниці розширилися. Лікарем констатовано клінічну смерть у пацієнта.

Було негайно розпочато реанімаційні заходи: непрямий масаж серця, штучна вентиляція легень, тричі проводилась дефібриляція. Серцево-легенева реанімація була успішною – у хворого відновились життєво важливі функції організму.

Для подальшого лікування пацієнта в стані середньої важкості було госпіталізовано у ЦРЛ.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-8

Коментарі:


  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні