50 відтінків Теремно: у луцького хліба новий дизайн упаковки*

8
-2
50 відтінків Теремно: у луцького хліба новий дизайн упаковки*
«Хліб – це не тільки чорне і біле», - переконаний голова правління ПАТ «Теремно Хліб» Андрій Тищенко.

Найбільший виробник хліба на Волині багато років дивує своїх покупців цікавими новинками. Тепер же на підприємстві вирішили зробити свій хліб не лише смачним, а й впізнаваним. Так народилась ідея «50 відтінків Теремно».



«На полицях магазинів практично увесь хліб однакового – коричневого кольору і часто дуже складно знайти той, що тобі потрібен. Ми ж вирішили «одягнути» нашу продукцію у яскраву упаковку. Таким чином улюблений хліб можна буде знайти за лічені секунди, адже у кожного виду – унікальний колір пакування», - розповідає керівник ПАТ «Теремно Хліб» Андрій Тищенко.


З його слів, «50 відтінків Теремно» – це ще й спосіб показати, що «Теремно Хліб» випускає не лише звичні чорний та білий хліб, а й різні види заварних хлібів, наприклад : «Житнє Диво», «Пряно-зерновий», «Юріївський», хліб з висівками «Здоров’я», також батони «Файний» та «Запашний» і ще багато іншого.

Усі вони мають свої особливі відтінки смаку і своїх прихильників.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-2

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Нещодавно купила один з відтінків - №3 хліб "Здоров'я". Обійшлося знайомство з відтінками втраченим зубом. Бо в хлібі виявився камінь довжиною 25мм (щебінь). То не тільки зуб, то й вдавитися можна було. Про безпечність на цьому підприємстві і не чули, мабуть. Так що , більше немає бажання знайомитися з тими "шедеврами" місцевих хлібопеків. Будьте обережні!
Відповісти
Доброго дня! Дуже шкода, що такий індцидент мав місце. У таких випадках ми просимо звертатися безпосередньо до нас, на ТЕРЕМНО.
Буду вдячна, якщо зв'яжетеся зі мною:
oleksandra.boruk@teremno.com.ua
Відповісти
Уся сировина, з якої випікається хлібчик "ТЕРЕМНО" відповідально перевіряється власною лабораторією, так само як і готова продукція.
Відповісти
Писаки! Хліба не буває чорного! Гріх так казати.Хліб є житній і пшеничний.
Відповісти
Ви абсолютно праві. Але часто умовно у народі хлібчик так і називають: чорний і білий)))
Відповісти
Перш ніж говорити,думати потрібно.А в нас _навпаки. Який народ,така і лексика.
Відповісти
Усі в народі кажуть "чорний хліб і білий". Хотіла б я побачити, який хліб вам продавець подасть, коли ви скажете: " мені житнього."
Відповісти
я люблю теремно з журавлиною))так тримати
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні