--> Новий відеопроект «Будуй хату» підриває Інтернет | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Новий відеопроект «Будуй хату» підриває Інтернет

6
-3
Новий відеопроект «Будуй хату» підриває Інтернет
Проект про будівництво житлових комплексів «Будуй хату» вже стартував. Перший випуск автори програми опублікували у соціальній мережі Facebook.

«Будуй хату» одразу вподобали користувачі мережі. Перший випуск з'явився лише нещодавно, а вже отримав більше 10 тисяч переглядів.

У сюжеті розповіли про те, як зводили ЖК «Струмочок», а також глядачів ознайомили із новим типом заміських будинків – таунхаусами.

У кожної людини в житті настає той період, коли побут з батьками доводить до сказу, орендовані квартири сидять в печінках, а внутрішня потреба «звити» власне гніздо не дає спокійно спати.

Мабуть, саме у такі моменти людина прощається зі своїм ідеалістичним принципам та починає заробляти гроші на власну домівку.

І от, рано чи пізно, той торжествений момент настає – і ви маєте достатню суму, аби не просто купити квартиру, а побудувати свій просторий, затишний та, що найголовніше, якісний та енергоефективний будинок.

І знову новий виклик: як зробити все правильно, які технології застосувати, які матеріали краще використати, щоб через 2-3 роки не довелося перебудовувати своє творіння.

Ми вас вітаємо! По-перше, вам вистачило терпіння та сил дочитати цей довжелезний ліричний вступ, а, по-друге, ви рухаєтесь у правильному напрямку, адже потрапили на сторінку нового амбітного проекту «Будуй хату».

Ми не просто розкажемо, а покажемо будівництво житлових будинків зсередини, наші експерти дадуть практичні поради, відомі волиняни поділяться своїми секретами облаштування комфортного житла, а ведучий Богдан Коваль тестуватиме все на міцність та витривалість.

У першій програмі ми завітаємо до ЖК «Струмочок», аби розповісти про новий тип заміських будинків – таунхауси. Походимо по газону директора будівельної компанії «Інвестор» Андрія Разумовського та вип'ємо чаю із власницею магазину A.Tan by Andre Tan Іриною Пасічник

Отже, вперед! Будувати хату та ідеальне життя у ній.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-3

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
не в образу ведучому, але, як на мене, він, м"яко кажучи, заслабенький.
Відповісти
Андрію заправитись би не мішало, ато та біла футболка виглядає як більмо :)
Відповісти
Ведучий тормоз, м'яко кажучи, питання не просто ніякі, а ні "в тин, ні в ворота".
Все інше класс, Андрій молодець, футболка виглядає, фігня це все, хоча це проїзд оператора.
Інвестору і А.Р. так тримати!)
Відповісти
Вибачайте але мати "підвішений" язик, це ще не ознака, що толковий журналіст! Це все ще треба поєднувати зі знанням азів журналістики і мізків!!!
Відповісти
Проект та ідея дуже цікаві, виконання "нульове"!!!
Інвестор та Андрій в його лиці молодці!!!
Відповісти
Вдячні за критику, хоча й досить суб'єктивну ;) Всі, хто вважає, що може виконати краще роботу оператора чи ведучого, запрошую долучитися до реалізації проекту. Надсилайте нам свої резюме selecty@gmail.com
Кожен зможе на ділі показати свої здібності! Обіцяю )))
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні