Через вітряк на даху тріщить луцька багатоповерхівка

4
0
Через вітряк на даху тріщить луцька багатоповерхівка
Вітряк на луцькій багатоповерхівці встановили незаконно.

Його планують демонтувати, - повідомили у муніципальній поліції Луцька.

Як повідомляють муніципали, до департаменту надійшов ряд звернень від мешканців будинку на проспекті Соборності, 38. Вони нарікали на незаконне розміщення на даху їхнього будинку вітрогенератора.

Жителі багатоповерхівки скаржаться на шум вночі, неспокій людей та домашніх тварин, небезпеку руйнування конструкцій будинку через вібрації вітрогенератора.

Наразі встановлено, що вітряк встановлений без жодних погоджень та дозволів для комерційного використання. Його встановили на шахті ліфта, де вже знайшли тріщини.

Муніципали з’ясували, що людина, яка поставила вітряк, не живе у цьому будинку. Вона також відмовилась надавати пояснення.

«Дані конструкції встановлені незаконно, несуть небезпеку цілісності конструкцій житлового будинку та підлягають демонтажу. Департамент готує проект рішення про демонтаж», - повідомили в муніципальній поліції.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
полішуків - задавила жаба )))
Відповісти
Сусідів душить звичайна українська жаба.
Відповісти
Хай встановлять вам на дахові і тоді заспіваєте....
Відповісти
Не пишіть дурні. Вітрова турбіна - потужне джерело шуму і вібрацій. До честі виробників - турбіна що встановлена на даху має цілком прийнятні показники. Ще років сім тому ми з сусідами загорілися ідеею встановити кілька турбін на даху дев"ятиповерхівки. Коли почали вивчати питання - горизонтальний вітряк відпав зразу - саме через шум і вібрацію. Існують вертикальні турбіни. Безшумні і вібрацій практично нема і можна розміщувати на будівлях. Але ціна... Ще хотілося б добавити, що всім повезло (спасибі виробнику) що вітряк пережив нещодавній буревій. Відірвана лопать - вбивча гільотина. Я дуже ЗА вітер і сонце. Але в місті при великому скупченні людей і висота за рахунок чужого житла - неприйнятно
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні