--> «Такого не було навіть за Януковича», - Поліщук прокоментував рішення апеляційного суду | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

«Такого не було навіть за Януковича», - Поліщук прокоментував рішення апеляційного суду

10
-5
«Такого не було навіть за Януковича», - Поліщук прокоментував рішення апеляційного суду
Колишній секретар Лукцької міської ради каже, що іншого рішення і не очікували.

Про це Ігор Поліщук написав на своїй сторінці в "Фейсбуці".

"Львівський апеляційний адміністративний суд задовольнив апеляцію Юлії Вусенко, а апеляції Луцької міської ради, Григорія Пустовіта та моя наче б то не потрапили в суд", - зазначив депутат.

"Іншого рішення ми й не очікували. Але щоб так грубо та безжалісно розмазати закон...

Якщо коротко описати цю імітацію судового розгляду - це найбільша наруга над судовим процесом і чинним законодаством, яку я тільки знаю зі своєї практики.

Такого не було навіть за Януковича.

Три апеляції - Луцької міської ради, Григорія Пустовіта та моя, які подані майже одночасно з апеляцією Вусенко навіть не розглядали. Хоча з Луцького міськрайонного суду в Львівський апеляційний адміністративний вони були передані майже одразу після подання.

Один з суддів (не головуючий) навіть не знав, що вони існують.
Під час так званого розгляду справи, в головуючого вже був готовий повний текст рішення суду. Тобто справа була вирішена до засідання. Хоча адвокатам сказали, що повний текст буде готовий тільки в четвер.

Судді навіть не намагалися нічого розглядати і вникати в доводи.
Враховуючи гарний зв'язок Садового з Львівською адміністративною апеляцією, вважаю це помстою за відмову приймати в Луцьку львівське сміття.

Але це рішення вже нічого не значить, бо я вже звільнився, а рада має нового, законно обраного секретаря. Так що можуть хіба що потішитися цим папірцем..." - написав Ігор Поліщук.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-5

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Озвався - святий і гожий. Забув, як під себе "підминав" луцькраду?
Відповісти
А що в нас суди ще по закону щось розглядають..?
Відповісти
Навіть програвати потрібно мати елементарні хоч би гідність і подивитись на себе, ця затіяла була завідомо незаконна і тільки повні ідіота могли розраховувати на успіх. Пропоную розпочати збір підписів на відкликання самодурів і вихованців з депутатів. Бодлер потрібно вчити , а то і справді по думають, шо вони щось, а на справді позивачі паливні. Через таких поліщуків, палиці, пустовійтівці, радників, випусків місто перетворили у відставному. Гнати як псів!
Відповісти
Такого бардаку при Януковичу точно не було.
Відповісти
Такого бардаку не було, навіть Янукович вибори виграв, а не так як Поліщук владу захватив
Відповісти
Нічого поїде в АТО мужиком стане, буде директором "Ласки" або моїм заступником
Відповісти
Згадали Яника ті хто його скидав :))) Нічого святого у людей немає, ні принципів, ні позиції - головне до корита, а там все по барабану!!! Гидко на таких дивитись і слухати і вони ще містом керувати хочуть?! Ганьба!!!
Відповісти
Про що говорити, як тут і коменти всі по заказу на підтримку Вусенко, а напишеш правду, то зразу викидають, а кому сьогодні правда треба, за неї ж не платять.
Відповісти
Про що? Про те, що вже як забрехався і обнаглів УКРОП то Вусенко і Ко. то малята у колисці! :)
Відповісти
а що, львівський апеляційний адміністративний суд колись працював інакше ніж на чиєсь замовлення ? те саме можна сказати і про інші суди україни
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні