«Нахімічив» рекорд: волинянин отримав 200 балів на ЗНО з хімії

1
7
«Нахімічив» рекорд: волинянин отримав 200 балів на ЗНО з хімії
У Володимирі-Волинському хлопець отримав рекордні 200 балів на ЗНО з хімії.

Найбільший бал з хімії набрав володимирчанин Олександр Шевчук - випускник, золотий медаліст Володимир-Волинської спеціалізованої школа-інтернат «Центр освіти та соціально-педагогічної підтримки».

Як розповів Олександр до такого результату він готувався довго і наполегливо, - передає Район.Володимир-Волинський.

"Упродовж чотирьох років, в процесі підготовки до обласних, Всеукраїнських олімпіад, а також конкурсів-захистів наукових робіт, я посилено вивчав хімію. Це дало свої плоди - у 8, 9, 10 класах я виборював треті місця на Всеукраїнських олімпіадах, а у 10 та 11 класі - другі місця на Всеукраїнських конкурсах-захистах. У цьому, можна сказати, і є мій секрет успіху під час здачі ЗНО, - розповів юнак.

Окремі слова вдячності Олександр адресує своєму вчителеві хімії – Юрію Васильовичу Гисю та класній керівничці - Ірині Володимирівні Ковальчук.

У майбутньому юнак планує освоювати «хімічну» спеціальність, яка є досить перспективною. Наразі думає вступати до КНУ ім. Шевченка, хоча, каже, що з факультетом ще не визначився, бо варіантів є кілька.
Теги: зно
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
7

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Вітаю,ю Олександре! Зумійте цей шанс в житті не загубити , а стати великою людиною. Отаких би новин щодня і побільше
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні