«Ніч у Луцькому замку» дала зрозуміти: потрібно щось змінювати, - Пустовіт

4
0
«Ніч у Луцькому замку» дала зрозуміти: потрібно щось змінювати, - Пустовіт
Григорій Пустовіт прокоментував звільнення Ігоря Поліщука.

За словами Пустовіта, ще три дні тому він не підозрював, що справа може обернутися таким чином, - пишуть Волинські новини.

«Ніч у Луцькому замку» дала нам розуміння того, що потрібно щось змінювати. Це позиція Ігоря Поліщука», – відзначив Григорій Пустовіт.

Нагадаємо, 3 липня Ігор Поліщук заявив про відставку з посади секретаря. У той же день новим секретарем міськради обрали Григорія Пустовіта.

Чоловік розповів, що відговорював Ігоря Поліщука від рішення скласти повноваження секретаря міськради.

«Я говорив, щоб він залишався, адже він компетентний, грамотний, чітко виконує свою роботу й у нього все виходить», – сказав Пустовіт.

Також новий секретар Луцької міської ради наголосив, що насамперед, виконуючи свою роботу, планує закінчити 26-ту сесію міськради.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Ніч показала як Укроп вміє просрати великі гроші і програти вибори
Відповісти
При чому тут ніч в замку? Якась там таємна нарада під покровом ночі відбулась? Чи вечеря? Чи хтось плюнув у морду? Якби так, я б не здивувався. Якось так загадково і примітивно сказано, під "біблейські" притчі. Чи можна конкретніше? Чи хтось підказав, що "політична" система, яка склалась при головуванні Поліщука, не здатна підтримувати життя міста? Що за цю "систему" заплатить кожен мешканець міста і дуже дорого? А щодо голосування за Пустовіта, то за 94 дні в черговий раз переміг абсурд. Пане Пустовіте, скличте прес-конференцію, будьте такі ласкаві? Після неї я напишу в найрозумніше видання України про те, як політична повія в місцевих ЗМІ розповідає про свою цноту.
Відповісти
Шо ти куриш?
Відповісти
Зірки зійшлись. Луцьк отримав мудрого, професійного, європейського керівника. Віват.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні