Очевидно, УКРОП програє суд, – політолог Новосад. 97 ДНІВ ІГОРЯ ПОЛІЩУКА

1
-8
Очевидно, УКРОП програє суд, – політолог Новосад. 97 ДНІВ ІГОРЯ ПОЛІЩУКА
Заява Ігоря Поліщука про те, що він іде з посади секретаря Луцької міськради і в.о. мера, може бути пов’язана із тим, що він програє судовий спір за цю посаду.

Про це у коментарі виданню «Волинь24» розповів політолог Олександр Новосад.

«Думаю, заява Поліщука про складання повноважень викликана тим, що в апеляційному суді справа йде не на його користь. Тому, щоб не потрапити в ситуацію, коли його змусять піти, він пішов сам. Вважаю, що це – мужній вчинок і треба так було зробити відразу. Але час тягнули, очевидно, щоб підвищити впізнаваність Поліщука у виборців», – прокоментував політолог судову справу, в якій попередній секретар Юлія Вусенко оскаржує своє звільнення та призначення Ігоря Поліщука новим секретарем.

Нагадаємо, Ігор Поліщук почав виконувати обов’язки Луцького міського голови 28 березня. Відтак, склав повноваження на 97 дні роботи.

Аналізуючи результати роботи Ігоря Поліщука, Олександр Новосад вважає головною заслугою те, що вдалося створити власну вертикаль влади, змінити заступників та виконком, розпочати деякі перетурбації серед керівників профільних напрямків міського життя та місцевих комунальних підприємств.

«Ігор Поліщук почувався на посаді в.о. міського голови не досить впевнено. Це суто моє особисте враження на підставі перегляду кількох прямих промов та одного з брифінгів у Верховній Раді – дуже стрімка кар’єра ще дається взнаки», – вважає політолог.

На його думку, робота нового секретаря також запам’ятається і фактично негласним затягуванням процесу виборів міського голови, щоб довше закріпитися у владі і мати кращий старт на майбутнє.

«Також бачимо що в контексті критики роботи Поліщука останнім часом загострилася і критика роботи Ігоря Палиці на посаді голови облради», – каже Олександр Новосад.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-8

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
"критика роботи Ігоря Палиці на посаді голови облради" ???
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні