Розповіли, які риси характеру вкорочують вік

1
-1
Розповіли, які риси характеру вкорочують вік
Учені з американського Університету Нортвестерн у Чикаго під час досліджень, тривали 30 років, довели, що такі риси характеру, як сором’язливість і боязкість, скорочують тривалість життя і є причинами серцево-судинних захворювань, пише Експрес із посиланням на Кореспондент.

Варто зазначити, що об’єктами вивчення були винятково чоловіки.

Так, було встановлено, що сором’язливі чоловіки удвічі більше схильні до інфарктів та інсультів, ніж їхні однолітки без комплексів.

При цьому, як виявилося, навіть такі фактори, як особливості харчування, куріння та зайва вага не мають помітного впливу на цей феномен.

"Усе вказує на те, що боязким людям варто терміново змінювати свій спосіб життя: більше ходити в гості, частіше відвідувати театри, кафе, ресторани і танцмайданчики", - заявив один із представників наукового колективу.

Водночас учені поки що не можуть пояснити, чому соціально більш активні люди менше хворіють на небезпечні для життя серцево-судинні захворювання.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-1

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Світ змінюється не в кращу сторону,в пошані стають брутальні нахаби
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні