Олег Винник у Луцьку запросив на концерт бійців АТО

3
-13
Олег Винник у Луцьку запросив на концерт бійців АТО
Волинські бійці, котрі проходять реабілітацію в обласному госпіталі інвалідів, дружини і діти солдат АТО, волонтери, в рамках проекту «Мистецька терапія», який реалізовує благодійний фонд «Рідна Волинь» під керівництвом Дмитра Глазунова, мали можливість побувати на концерті популярного співака Олега Винника.

«На стадіоні «Авангард» у місті Луцьку, відомий артист, який не вміщає в концертні зали своїх пошановувачів, продемонстрував неповторну і справді професійну шоу програму» - повідомив заслужений діяч мистецтв України Віталій Іваницький у Фейсбуці.

«Живий звук, чудове світлове шоу, прекрасний вокал артиста, проста манера спілкування з людьми – це те, чим підкорює Олег Винник глядачів, даруючи їм хвилини неймовірного захоплення, щастя і радості від зустрічі на концерті», - пише Іваницький.

Він додає: «Волинські бійці, разом з усіма глядачами просто шаленіли від відомих шлягерів виконавця: «Вовчиця», «Щастя багато не буває», «Хочу на берег океану», «Мої батьки», «Ніно», Візьми мене в полон», «Невеста» та інших пісень, які своєю позитивною енергетикою заряджали присутніх на концерті».

«Воїни бурхливими оплесками нагороджували кожен своєрідний концертний номер талановитого співака і були щиро вдячні організаторам концерту Олега Винника – продюсеру Олександру Горбенку та директору Сергію Букшину за виділені майже 80 квитків і за справжню мистецьку терапію, яка вселяє віру у покращення здоров’я солдат, дієво і позитивно допомагає їм відновлювати душевну рівновагу», - інформує Віталій Іваницький.

Голова благодійного фонду «Рідна Волинь» Дмитро Глазунов зазначив, що відвідування таких концертів солдатами та їхніми сім’ями, іноді краще лікувальної терапії, адже така позитивна енергетика заліковує отримані на війні тілесні та душевні рани бійців і сприяє поверненню воїнів у русло буденного життя.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-13

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Хорошу справу робите, молодці.
Відповісти
Віталій і Діма -РЕСПЕКТ! Олеже дякуємо, приїжджай ще!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Відповісти
Приємно, що такий відомий фонд "Рідна Волинь" продовжує славні традиції творити добро.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні