У Луцьку алкаш-«філософ» бив жінку і матюкав поліцію

7
4
У Луцьку алкаш-«філософ» бив жінку і матюкав поліцію
Лучанин побив дружину і попався п’яним за кермом. Коли його затримала поліція, від заявив, що йому нічого не зроблять, він все «порішає».

Про випадок, який стався у ніч на неділю, 2 липня, розповів активіст «Самооборони» Олександр Ніколайчук.

«Виклик за адресою: чоловік б'є жінку. Агресію свою втамував, сів п'яним в БМВ й поїхав. Виїхав на зустрічну прямо на патрульних. Створив аварійну ситуацію» - написав Ніколайчук у Фейсбуці.

Навтьоки, став біля шиномонтажа й каже: «Я не їхав. Тест на вміст алкоголю проходити не буду ні на місці, ні в наркодиспансері. Зустрінемося у суді. Я там вам майстерклас продемонструю. Парєшаю».

І далі: «Ви, поліцаї, бидло. Ви, «Самооборона» бидло. І я бидло. Бо країна у нас така. Бидляча. А чого ви мажорів не ловите. Думаєте, я не бачу. Бо ви ніхера не робите. Бо, що скажуть ваші боси, то й виконуєте. А ми всі - ніхто й ніщо.» Ну й мат-перемат.

Приїхала дружина з подружкою. Заяву писати відмовилась. Склала розписку, що авто забере, п'яному водію не передасть. Поїхали. За годину повернулася на таксі й повезла своє п'яне щастя додому. Мо' ще коли віддубасить. Б'є, значить любить... – написав активіст Самооборони.

Фото Олександра Ніколайчука
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
4

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Козак діло каже про мусарів
Відповісти
у геївській майочці)))
Відповісти
якщо ти роздивляєшся мужиків то гей тут ти. А якби ти його знав то такі думки в голову і не лізли би.
Відповісти
П'яна потвора б'е жинку та сідає а кермо авто, але "мусора" винні та погані, ви совкі у вас завжди будут винні "мусора" тільки не ви самі паскуди!
Відповісти
Закони в державі мають діяти на всіх , а не Ніколайчукі .Пяний пяний ,а правильно сказав.
Відповісти
Що той Ніколайчук каже в нас дружина завжди вина ,так от люди розкажу що б було як би вона за побої заяву написала .Склали протокол за який щеб дружині заплатити прийшлось і всерівно відпустили додому п'яного далі дружину бити. Якби його потримали з 2 неділі поки не отрезвів на виправних роботах. Тоді і сенс писати заяву є. Міняйте закони, а не форму.
Відповісти
«Ви, поліцаї, бидло. Ви, «Самооборона» бидло. І я бидло. Бо країна у нас така. Бидляча. А чого ви мажорів не ловите. Думаєте, я не бачу. Бо ви ніхера не робите. Бо, що скажуть ваші боси, то й виконуєте. А ми всі - ніхто й ніщо.»
Правду сказав, а якщо поліцаї й зловлять, то він в суді відкупиться. Або ляже в лікарню, поки не пройде строк позивної давності, а за п'яне водіння- це 3 місяці. Схема перевірена- працює!!! Він не перший!!!!
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні