--> У Вінниці кинули вибухівку в магазин одягу | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

У Вінниці кинули вибухівку в магазин одягу

0
-10
У Вінниці кинули вибухівку в магазин одягу
У Вінниці двоє невідомих кинули вибухівку в приміщення магазину одягу, внаслідок чого почалася пожежа, передає УНН з посиланням прес-службу ГУ НП у Вінницькій області.

“Сьогодні близько 11 години у м. Вінниці по вулиці Стуса двоє невідомих кинули вибуховий предмет в приміщення магазину одягу, внаслідок чого почалася пожежа. Вогонь швидко локалізували та загасили рятувальники. На місці події працюють поліцейські-вибухотехніки та слідчо-оперативна група поліції”, — йдеться в повідомленні.

За інформацією правоохонців, події відбувалися таким чином: до магазину під’їхало двоє невідомих на мотоциклі “Сузукі” біло-синього кольору. Водій та пасажир перебували в мотоциклетних шоломах синього кольору. В момент, коли працівниця магазину відкривала приміщення, один із чоловіків бризкнув невідомою речовиною в її обличчя. Інший зловмисник кинув вибуховий предмет в двері магазину. Після цього обоє втекли на мотоциклі.

Після надходження інформацію на лінію 102 на місце події виїхали усі служби оперативного реагування поліції, швидка медична допомога.

Зазначено, що працівниці магазину надано медичну допомогу, її життю нічого не загрожує. Внаслідок інциденту більше ніхто з громадян не постраждав.

Пожежники швидко локалізували і загасили вогонь.

“Поліцією вживаються заходи по затриманню зловмисників, введено план „Перехват“. На місці події працюють спеціалісти вибухотехнічного відділу поліції, слідчо-оперативна група”, — додали у прес-службі.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-10

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні