«Ризикну стверджувати, що система, побудована Колісником, дала результати», - Бондар

6
-7
«Ризикну стверджувати, що система, побудована Колісником, дала результати», - Бондар
Володимир Бондар переконаний, що у роботі волинського лісоуправління нема проблем.

Зокрема, про це стверджує в інтервю «Волинській правді».

Треба віддати належне екс-начальнику ВОУЛМГ Богдану Коліснику, вважає Бондар, бо вироблена ним система – ефективна.

«Ризикну стверджувати: та система, яка ще була побудована Богданом Колісником, сьогодні дала свої результати.

Сьогодні Волинь – одна з небагатьох областей, яка практично у кожному лісгоспі має переробку. Це нині рятівне коло, за яке ми можемо зачепитися. Переробки в такому обсязі нема ні в Житомирській, ні в Київських областях, де величезні лісгоспи. Тому й лісгоспи на Волині – з фінансами, вони розвинуті, мають перспективу, можуть ефективно працювати.

Порівняно недавно призначено нового керівника – Олександра Кватирка. Йому ставили багато політичних питань. Але я не бачу діяльності Волинського управління проблем із економічної точки зору. Воно динамічно розвивається. Є робочі питання, які в більшості вирішуються. Я не бачу критичних проблем щодо більшості лісгоспів. Є з них сильні,є такі, які треба «підтягнути». Тобто, йдеться про нормальний процес та ефективне керівництво. Тому,оскільки Волинь виглядає на фоні інших областей досить пристойно, мені це імпонує», - зазначає Володимир Бондар.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-7

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Шо він меле?. Лісгоспи повинні дивитись за лісом. а переробкою замйматися мають тільки приватні підприємства. Боднар пішов у комуяки або має фінансовий зиск .
Відповісти
ага, не один лісник з полісся побудувався в луцьку чи купив хатинку. система таки працює
Відповісти
і що бондару вдома не сидиться. знову на крісло голови ОДА мітить ?
Відповісти
Колісник вартий 15 років тюрми то це правда, там одні злодії деньі ніч іде по Волині лісоповал як в тайзі за Уралом ви що сліпі чи дурні?
Відповісти
Звідки ви знайшли такого ,,знавця''?Нєзамєнімий ,,любий друг''!Спеціаліст у всіх галузях с/г хозяйства..
Відповісти
"Сьогодні Волинь_одна з небагатьох областей,яка практично у кожному лісгоспі має переробку".Переробку чого?,Якщо деревини,то "заслуга" Колісника в цьому плані _БЕЗМЕЖНА!!! Ніяка область України не може похвалитись кількістю пилорам,які цілодобово ріжуть ліс,крім нашої Волинської.А якщо брати до уваги переробку "дарів" лісу,то до неї Колісник має таке відношення,як і до космічної галузі в Україні. Бо будівництвом консервних заводів в лісовій галузі належить Д.Телішевському в далеких 70-х роках.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні