Львів пообіцяли очистити від сміття до липня

0
4
Львів пообіцяли очистити від сміття до липня
На брифінгу 30 червня очільник області Олег Синютка пообіцяв очистити Львів від сміття до середини липня.

Про це пише Захід.НЕТ.

«Від кінця першої декади до середини липня ми повинні очистити місто від твердих побутових відходів. Протягом наступних трьох місяців ми повинні перейти до системної і безперебійної організації вивозу твердих побутових відходів. У 2019 році ми повинні перейти до будівництва сміттєпереробного комплексу», – поясник він.

При цьому керівник обласної адміністрації наголосив, що не бачив ухвали, за якою місто передало повноваження вивозити сміття обласній владі, але приймає їх.

Зараз, за словами Олега Синютки, він намагається домовитись з полігонами поза межами області, однак досягти угод поки що не вдалось.

«Позавчора я мав зустрічі поза межами Львівської області. Але сьогодні я не маю підстав говорити, що в нас уже є досягнуті домовленості», – зазначив Синютка.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
4

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні