Діткам з Ковельщини, які живуть біля смердючого заводу, дали гроші на оздоровлення

0
2
Діткам з Ковельщини, які живуть біля смердючого заводу, дали гроші на оздоровлення
На оздоровлення діток з Ковельщини виділили майже 400 тисяч гривень.

30 червня,заступник Ковельського міського голови Ігор Прокопів зустрівся з ковельчанами, які мешкають поблизу ветсанзаводу, аби обговорити питання оздоровлення дітей, - повідомляють на сайті Ковельської міської ради.

Нещодавно дітки, які живуть біля ветсанзаводу, повернулись із Запорізької області, де відпочивали на березі Азовського моря.

Щасливчиками, що побували на морі, стали 47 хлопчиків та дівчаток. Відпочинок став можливим завдяки підтримці народного депутата Степана Івахіва.

"Завтра у Приморськ вирушить ще одна група підлітків у супроводі дорослих. Під час наради, вирішили, що до цієї ж здравниці наприкінці липня поїдуть ще 35 дітей віком до 6 років та 27 дорослих", - зазначають на сайті міськради.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
2

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні