Музей-скансен у Рокинях доводять до банкрутства, - директор

5
16
Музей-скансен у Рокинях доводять до банкрутства, - директор
Багаторічний керівник музею-скансену, що у селі Рокині Луцького району, Олександр Середюк звернувся у поліцію, бо його заклад доводять до банкрутства.

Після недавнього візиту на територію музею у Рокинях членів тимчасової комісії Волинської облради директора Олександра Середюка звинуватили у фінансових махінаціях. Сам же керівник вважає, що звинувачення – надумані.

Про це він розповів у блозі на «Волинь24».

«Дирекції музею набрид цей шантаж, надумані звинувачення, поширення неправдивої інформації з боку службових осіб таких, як заступник голови обласної ради з гуманітарних питань Романа Карп’юка, Сергія Дмитрука та інших.

Я уже звернувся із заявою в Головне управління поліції у Волинській області на предмет перевірки дії статті 219 ККУ (Доведення до банкрутства), а також до Начальника КРУ у Волинській області з метою перевірки фінансово-господарської діяльності Музею-скансену,» - зауважив Олександр Середюк.

Лише з окремими членами комісії директору вдалося поспілкуватися конструктивно. Це, каже він, депутати Святослав Кравчук та Олександр Середюк, які «були не байдужі до ситуації, що склалася з Музеєм-скансеном, який залишився один на один із фінансовими труднощами, без працівників і державної підтримки».

Уже тривалий час музей, який належить до обласної комунальної власності, не отримує фінансування.

«Мені відверто тільки жаль стає Ігора Петровича Палицю (голова Волинської облради, - ред.), якого я називаю новітнім Терещенком, за його щире меценатство, що він має таку тупу, але амбітну команду. Вона тільки компрометує його своїми діями, які в більшості випадків суперечать його Величності Закону», - каже Олександр Середюк.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
16

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Нехай нагадає Ігорю Палиці, як підтримував його на виборах, куліш варив та своїх друзів-побратимів продавав і оббріхував. Мо згадають та віддадуть 30 срібняків зароблених брехнею та зрадою
Відповісти
Пердун старий, йди на пенсію. Досить вже красти.
Відповісти
ну і пофігу.
Відповісти
Вибачте пане Середюк, Ви Палицю називаєте новітнім Терещенком, за його щире меценатство. Нікола Терещенко (1819–1903) був відомим меценатом й одним з фундаторів Київського й Глухівського музеїв, а я по відношенню до Вашого музею його МЕЦЕНАТСТВА ЗОВСІМ НЕ БАЧУ.
Відповісти
Жінко! Не лізь у козацькі справи, бо отримаєш нагая. Ні за які срібники Середюк не продавав своїх друзів-побратимів. А куліш варив людям під час обласного свята української кухні.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні