На Волині за корупцію засудили десять депутатів

2
-4
На Волині за корупцію засудили десять депутатів
На Волині за корупцію засудили десять депутатів, двоє посадовців та юридичну особу.

У поточному році судами розглянуто 25 протоколів, у вчиненні адміністративних правопорушень, пов’язаних корупцією. Визнали винними 10 депутатів місцевих рад, 2 посадовця органів влади, 1 посадову особу юридичної особи публічного права, - повідомляє прес-служба прокуратури Волині.

У першому півріччі 2017 року до судів скерували 63 протоколи про вчинення адміністративних правопорушень, пов’язаних із корупцією. Це у вісім разів більше, ніж минулого року.

Крім того, за порушення обмежень щодо сумісництва до відповідальності у вигляді штрафу з конфіскацією незаконно отриманого доходу притягнуто 2 працівника державної лісової охорони, які протиправно займалися іншою оплачуваною діяльністю.

Через надання земельних ділянок близьким особам до відповідальності притягнуто низку депутатів місцевих рад, юридичну особу публічного права.

Наразі розпочали 2 кримінальні провадження за фактами незаконного збагачення. Правоохоронці встановили мільйонні розбіжності між задекларованими статками та отриманими доходами 2 суб’єктів декларування.

Триває досудове розслідування.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-4

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
І яку відповідальність понесли засуджені? штраф у розмірі одного неоподаткованого мінімуму?
Відповісти
Міськзраду треба посадити за те що вони на прМолоді 13б така мандам Грабко роздає дозвола на оренду людських підвалів-люди твого орендаря ітебе -порвуть!!!!
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні