На Волині майже 1000 роботодавців підняли зарплату

0
1
На Волині майже 1000 роботодавців підняли зарплату
На Волині фіксують позитивну динаміку рівня нарахування зарплати.

Про це учасників розширеного засідання колегії Волинської ОДА
поінформувала начальник ГУ ДФС у Волинській області Світлана Савчук, - повідомляє прес-служба волинських фіскалів.

Так, за даними звітності в єдиному внеску за квітень цього року ще 995 роботодавців підвищили рівень оплати праці до показників вище мінімального.

«Вважаю, що спільні заходи органів виконавчої влади, місцевого самоврядування та фахівців ДФС можуть мати максимальний ефект у напрямку детінізації економіки, зокрема в частині легалізації ринку праці, а кінцевим підсумком цих заходів стануть вагомі додаткові надходження до бюджетів та отримання соціальних гарантій найманими працівниками», - підсумувала Світлана Савчук.

Довідково: нарахування середньої заробітної плати працівникам в розмірах нижче законодавчо встановленого, на даний час проводять 2,3 тисячі роботодавців, або 18 відсотків суб’єктів господарювання, які використовують найману працю. Переважна більшість їх обліковується у містах: Луцьку (1069), Ковелі (223), Нововолинську (103) і Володимирі- Волинському (94) та Луцькому району (202).
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
1

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні