З 1 липня на водіїв чекають нові іспити

2
-3
З 1 липня на водіїв чекають нові іспити
Від 1 липня майбутні водії складатимуть нові іспити. Головний сервісний центр МВС підготував понад дві тисячі сучасних запитань із правил дорожнього руху. Це результат відкритого онлайн-обговорення, - повідомляє УНІАН із посиланням на "5 канал".

Упродовж березня та квітня свої пропозиції надіслали понад 10 тисяч українців. Експерти побажання врахували. Як результат, теоретичні завдання актуалізували відповідно до сучасної ситуації на дорогах, більше уваги приділили практичним навичкам. До того ж, питання згрупували відповідно до категорій водійського посвідчення.

Тепер старими залишаються тільки умови проходження тесту, а саме: 20 хвилин, 20 запитань і можна допустити щонайбільше дві помилки.

Усього понад дві тисячі нових запитань із правил дорожнього руху, у перспективі їх буде більше. А от звичних білетів уже не буде. Тому завчити не вийде, кажуть розробники.

Система автоматично підбиратиме індивідуальні тести. Укласти їх допомогли понад десять тисяч українців, які навесні долучилися до онлайн-обговорення.

"Ми отримали понад 100 тисяч різних пропозицій, і це дійсно викликало шалений ажіотаж. Це вперше за всі часи незалежності України, коли опрацьовувалися ці білети, питання не в кулуарному режимі, як це завжди було. І лише кілька видавництв мали монопольний статус", - розповідає начальник Головного сервісного центру МВС України Владислав Криклій.

Відтепер друкованих білетів не буде. Перевірити готовність до іспиту можна безкоштовно на сайті Головного сервісного центру МВС.

Екзаменаційні запитання згрупували відповідно до категорій водійського посвідчення. Тому майбутнім водіям легкових автомобілів не доведеться відповідати на запитання, пов'язані з кермуванням автобусами чи вантажівками.

Майбутнім водіям складати теоретичну частину іспиту можна безліч разів, як і раніше. Утім нова спроба має бути не раніше, ніж за 5 днів. Низька якість зображення на ілюстративних матеріалах до запитань, наявність двох правильних відповідей або заплутані формулювання - це все нарікання на старі білети від учнів автошкіл.

У нових тестах, обіцяють розробники, такої плутанини не буде.

Допомогти майбутнім водіям під час тесту буде неможливо, запевняють у Головному сервісному центрі. Там обіцяють до кінця року по всій країні у класах для проходження іспиту встановити камери, а в екзаменаційних автівках - відеореєстратори.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-3

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Большинство из нас перестали смотреть TV, так как интернет источники дают намного больше правдивой информации и можно выбирать кого читать, а кого нет.
Но в последнее время основная часть новостных источников подает искаженную информацию, поэтому приходится искать очень тщательно. В поисках хороших СМИ я наткнулся на 2 качественных источника: ukr-life.com.ua и sylnaukraina.com.ua.
Рекомендую и Вам выбирать только проверенные новостные источники СМИ чтоб не остаться обманутым.

Кстати, совсем недавно прочитал Важную новость, которая относится к каждому из нас: https://sylnaukraina.com.ua/vidpochynok/novyj-rik/vitinanki-na-novij-rik-2018.html
https://sylnaukraina.com.ua/kalendar/buxgalterskij-kalendar-na-listopad-2017-roku-v-ukra%d1%97ni.html
https://sylnaukraina.com.ua/vidpochynok/derzhavni-svyata/svyata-v-2017-roci-v-ukraini-po-misyacyam.html
https://sylnaukraina.com.ua/novini/mobilizaciya-v-ukra%D1%97ni.html
https://sylnaukraina.com.ua/vidpochynok/religiyni-svyata/pravoslavni-svyata-u-zhovtni-2018-roku.html
Відповісти
Занимаюсь очищением уже более 10 лет.
И вот недавно узнал информацию что продукты пчелы очень нужны и отлично повышают иммунитет.
Перечитав массу информации на сайте http://www.pchelandiya.net/, я узнал много полезного для себя.
А так же нашел множество народных рецептов на основе продуктов пчелы.
Вот кстати несколько хороших статей: http://www.pchelandiya.net/pilca/299-protivopokazaniya-k-primeneniyu-pylcy.html
http://www.pchelandiya.net/
http://www.pchelandiya.net/lechenie-produktami-pchelovodstva/lechenie-propolisom/716-lechenie-furunkul-propolisom.html
http://www.pchelandiya.net/matochnoe-molochko/1404-kak-pravilno-prinimat-matochnoe-molochko-v-granulah.html
http://www.pchelandiya.net/

Думаю Вам будет полезно...
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні